Skip to main content

Vuoropäällikkö Siivouspalvelut Original Sokos Hot

MIKKELI

Haluatko tehdä työtä osuuskaupassa, joka on läsnä lähes jokaisen eteläsavolaisen elämässä? Tule meille töihin! Meillä on mahdollisuudet, vaikka mihin. Osuuskauppa Suur-Savon Siivouspalveluiden tärkeimpänä tehtävänä on auttaa hotelleitamme, ravintoloitamme ja myymälöitämme tarjoamaan täydellinen asiakaskokemus vieraillemme. Haluamme tehdä sen näkyvästi ja ylpeinä osaamisestamme. Toimialueemme Mikkelissä käsittää Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelin, Osuuskauppa Suur-Savon omat ravintolat ja myymälät.

Haemme vuoropäällikköä Osuuskauppa Suur-Savon Siivouspalveluihin Mikkeliin Original Sokos Hotel Vaakunaan

Toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen (114,75 h/ 3 vko) työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy iloista mieltä, hyviä sosiaalisia taitoja ja nautit tekemisen meiningistä. Siivouspalveluissa työ on nopeatempoista, joten ripeä työskentelyote ja halu ottaa vastuuta ovat työssäsi menestymisen edellytyksiä. Toivomme sinulta myös joustavuutta ja halua tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy reipasta ja asiakaslähtöistä asennetta ja saat hymysi tarttumaan niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin!

Toivomme sinulta kokemusta siivousalalta. Ennen kaikkea arvostamme ihmisläheistä ja luottamusta herättävää tapaa toimia vuorovastaavana. Ymmärrät myös työnteon tehokkuuden ja laadukkuuden merkityksen sekä toimintaympäristön muuttuvat tilanteet, et anna muuttuvien tilanteiden häiritä vaan otat ne haasteena. Työssäsi tulet toimimaan Mikkelin siivouspalveluissa lähiesimiehenä ja vastaat työvuoroissa työskentelystä ja työtehtävien jakamisesta työvuoroissasi yhdessä yksikön siivouspäällikön kanssa. Työhön sisältyy paljon opastamista ja perehdyttämistä, joten toivomme sinun tätä tekevän mielellään omaa esimerkkiä näyttäen ja erilaisia oppijoita arvostaen. Osaat ja haluat myös kehittää toimintaa eteenpäin. Vuoropäällikkö osallistuu työvuorosuunnitteluun, tilaa siivousaineet ja välineet sekä toimii asiakkaiden yhteyshenkilönä omien työkohteidensa osalta sekä osallistuu käytännön siivoustyöhön. Meillä työskentely tapahtuu suomeksi tai englanniksi, myös muu kielitaito on eduksi.

Me tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, huippu työyhteisön sekä vastuullisen työnantajan. Siivoustyöntekijät kuuluvat AvainTES:in piiriin, jossa kokoaikaisen vuoropäällikön peruspalkka on 2213,73 e + mahdolliset lisät.

Meillä panostetaan työntekijöidemme työhyvinvointiin ja tarjoamme esimerkiksi laajan työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Työsuhteesi aikana saat käyttöösi myös Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut. Osuuskauppa Suur-Savon työntekijänä olet oikeutettu saamaan alennusta S-ryhmän ravintoloista ja ABC:ltä -25% ravintolalaskun loppusummasta, S-ryhmän myymälöistä jopa -15%, autopesuista -50%, Prisman ja Sokoksen käyttötavaroista -15%. Osuuskauppa Suur-Savon henkilökunnalla on myös lakisääteistä laajempi työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset. Meillä jokainen työntekijä on tulospalkkauksen piirissä.

Haku on avoinna 28.4.2024 saakka. Haethan kuitenkin pian, sillä haastatteluita suoritetaan jo hakuaikana.

Jos haluat liittyä Original Sokos Hotel Vaakunan Siivouspalveluiden huipputiimiin, lähetä sähköinen hakemuksesi nyt!

Lisätietoja työtehtävästä antaa Siivouspäällikkö Marja-Leena Simonen, puh. 050 5059581 [email protected]

TE-LIVE:
Jäikö suora lähetys välistä? Katso tallenne TE-liven sivuilla osoitteessa: https://te-live.fi/lahetykset/Lp4NaTgYy
(te-live.fi) Lähetyksessä Siivouspalveluiden vuoropäälliköt Leena, Birgitta ja Pire kertovat työstään. Entä mikä on siivouspäälliköiden Marja-Leenan ja Minnan mielestä hakijan tärkein ominaisuus? Miksi hakea juuri Osuuskauppa Suur-Savolle ja Siivouspalveluihin vuoropäälliköksi?
Lähetys tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyspäivästä ja se on katsottavissa myös Etelä-Savon TE-toimiston Youtube -kanavalla: https://www.youtube.com/watch?v=Ac_dovH2bHU (youtube.com)
38.25 h viikossa

Yhteystiedot: https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SIIVOUS...
Siivouspäällikkö Marja-Leena Simonen, puh. 050 5059581 [email protected]
Työpaikan osoite: MAAHERRANKATU 13, 50100 Mikkeli
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 28.04.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/f17a3b6d-f...
Ilmoitus jätetty: 12.04.2024 08:32
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f17a3b6d-f399-4530-a474-dfbec1f6720b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuoropäällikkö Siivouspalvelut Original Sokos Hot

Osuuskauppa Suur-Savo
Mikkeli
Etelä-Savo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.03.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti