Skip to main content

Yleislääkäri, Julkiset palvelut, Savonlinna

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme

Yleislääkäreitä Savonlinnaan

Tutustu tehtävään ja hae! Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ Yleislääkärinä pitää sisällään?

Yleislääkärinä Terveystalon Julkisissa palveluissa pääset mukaan tarjoamaan potilaslähtöistä ja kustannustehokasta terveydenhoitoa Savonlinnan alueen potilaille. Tarjolla on töitä lääketieteen lisensiaatille niin Savonlinnan terveyskeskuksessa kuin sairaalankin puolella.

Terveyskeskuksessa työ pitää sisällään akuuttivastaanottoa päiväsaikaan klo 8-15:40. Työjaksot ovat sovittavissa joustavasti. Työtä tehdään työparina yhdessä hoitajan kanssa.

Sairaalan puolella on tarjolla sekä päivystys- että osastotyötä. Etupäivystäjänä lääkäri hoitaa konservatiivisen ja/tai operatiivisen linjan. Työvuorot sovitaan päivä- tai ilta-yövuoroihin. Yöllä uusia potilaita tulee keskimäärin 5, joista useimmat ovat pth-tasoisia. Osastotyötä on tarjolla yleislääkärille sisätautien osastolla joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisena virka-aikaan. Osastotyöhön myös mahdollista sisällyttää 50% työajalle kuntoutuspuolen töitä sairaalalla.

Terveystalo tarjoaa monipuolisia Henkilöstöpalveluita hyvinvointialueille ja yksityisille yrityksille lyhytaikaiseen sekä pitkäaikaiseen tarpeeseen. Terveystalon Henkilöstöpalveluissa räätälöimme sinulle sopivan työkokonaisuuden, joka voi sisältää esimerkiksi pidemmän työkokonaisuuden yhdessä toimipaikassa, viikoittaisia vakiovuoroja tietyissä toimipisteissä tai satunnaisia keikkavuoroja silloin, kun sinulle sopii. Kauttamme voit tehdä töitä esimerkiksi terveysasemilla, vuodeosastoilla ja päivystyksissä. Tarjoamme sinulle aina omiin ammatillisiin kiinnostuksenkohteisiisi ja omiin kehitystavoitteiseesi sopivaa työkokonaisuutta. Yhteyshenkilömme ovat ammattilaisten keskuudessa todella pidettyjä (lääkärikollegojesi suositteluindeksi-NPS 4,6/5). Et jää missään vaiheessa yksin, ja yhteyshenkilösi huolehtii kaikista käytännön asioista, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Lue lisää lääkäreiden kokemuksista Terveystalon Julkisissa palveluissa työskentelystä!

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
  • Osaavan ja mukavan sinulle nimetyn hallinnon yhteyshenkilön, joka huolehtii kaikista käytännön asioista ja siitä, että mielekkäitä töitä on tarjolla (kollega-NPS-tyytyväisyysindeksi 4,6/5).
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
  • Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
  • Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme, viikoittaiset Tiedosta taidoksi since 2020 -koulutukset sekä Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman.
  • Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote lasten ja nuorten / iäkkäiden kanssa työskentelyä varten.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 30.4.2024

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään Yhteyspäällikkö Teemu Jämsén (+358 50 530 5564, [email protected]).

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti