Skip to main content

Yleislääkäri, Kuusamo

Etsimme joukkoomme Yleislääkäriä Terveystalo Kuusamoon. Tule tekemään töitä terveemmän elämän puolesta ja nauttimaan samalla Koillismaan kalaisista vesistä ja vaaramaisemista Kuusamoon. Toiveenamme on, että voisit työskennellä meillä vähintään kesän ajan, mutta olemme joustavia aloituksen ja lopetuksen kanssa. Parhaassa tapauksessa saamme sinusta vahvistuksen myös vilkkaaseen talvisesonkiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, rennon ilmapiirin ja mahdollisuuden suunnitella itse työsi ja työpäiväsi.

Yleislääkärinä teet ajanvarauksellista vastaanottotyötä, jossa asiakkaat asioivat vastaanotollasi yleislääkäritasoisissa asioissa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi yksityisasiakkaat, työterveyshuollon asiakkaat ja vakuutusasiakkaat.

Kuusamon Terveystalolla työskennellessä tukenasi on koko Lapin seudun kollegaverkosto ja toimipaikasta löytyy laaja ammattitaito eri erikoisaloilta sekä moniammatillisen työyhteisön tuki. Halutessasi voit myös perinteisen lähivastaanoton lisäksi tehdä etävastaanottoa puhelimitse tai videolla. Tämä mahdollistaa myös etätyöpäivät, mikäli toiveissasi on välillä valloittaa tuntureita pohjoisempana.

Meillä voit työskennellä joustavasti osa- tai kokoaikaisesti, työsuhteessa tai ammatinharjoittajana sekä yhtiön kautta. Tarvittaessa autamme työskentelymallin valinnassa. Työt suunnitellaan sinun aikatauluihisi sopivaksi, jotta aikaa jää myös muille aktiviteeteille.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle paras työkokonaisuus.

Iida Tauriainen, p. 0504342316 tai [email protected]

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yleislääkäri, Kuusamo

Kuusamo
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 12.02.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti