Skip to main content

Yleislääkäri päivystykseen, Julkiset palvelut, Salo

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme yleislääkäriä päivystämään Salon sairaalaan. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ päivystäjänä Salon sairaalassa pitää sisällään?

Päivystyksen yleislääkärinä Terveystalon Julkisissa palveluissa pääset mukaan tarjoamaan potilaslähtöistä ja kustannustehokasta terveydenhoitoa Salon alueen potilaille. Tehtäviisi kuuluvat päivystysvastaanottotyöhön liittyvien tehtävien lisäksi alueella toimivien terveydenhuollon ammattilaisten lääkärikonsultaatioihin vastaaminen. Näitä voivat olla ensihoito, vuodeosastot, palveluasumisyksiköt ja kotisairaanhoito. Samoissa tiloissa sijaitsee erikoissairaanhoidon päivystys ja käytössäsi on laajat kuvantamisen palvelut. Mahdollisuus päästä osallistumaan myös kehitystyöhön.

Salon sairaala (TYKS Akuutti) on osa Turun yliopistollista keskussairaalaa. Salon sairaala tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja lähialueelleen, jossa asuu noin 80 000 asukasta. Sairaalassa on ympärivuorokautinen päivystys. Päivystyspiste sijaitsee Tyksin Salon sairaalan B-sisäänkäynnin yhteydessä (Sairaalantie 9, Salo). Virka-ajan ulkopuolella päivystyspisteessä hoidetaan kaiken ikäisiä potilaita jotka ovat äkillisesti sairastuneet tai loukkaantuneet.

Potilastietojärjestelmänä toimii Lifecare. Työvuorot ovat ma-to kello 16-22, pe kello 15-22 ja viikonloppuisin kello 8 - 22.

Salon linja-autoasemalta ja juna-asemalta on matkaa sairaalaan noin 2 kilometriä. Linja-autoasemalta pääsee sairaalaan myös bussilla.

Voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, työvuorot voidaan sopia joustavasti elämäntilanteesi mukaan.

Lue lisää lääkäreiden kokemuksista Terveystalon Julkisissa palveluissa työskentelystä!

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
- Osaavan ja mukavan sinulle nimetyn hallinnon yhteyshenkilön, joka huolehtii kaikista käytännön asioista ja siitä, että mielekkäitä töitä on tarjolla (kollega-NPS -tyytyväisyysindeksi 4,6/5).
- Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
- Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
- Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön – niin etänä kuin kivijalassakin.
- Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme, viikoittaiset Tiedosta taidoksi since 2020 -koulutukset sekä Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman.
- Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Lääketieteen lisensiaatti (LL). Tehtävässä menestymistäsi tukee kokemus monipuolisesta terveyskeskustyöstä sekä päivystämisestä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ota yhteyttä Natalia Åbergiin [email protected] tai 050 475 0196.

Tervetuloa Terveystaloon!

Työpaikan osoite: 24130 Salo
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 03.05.2024 00:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/f22ee4e6-9...
Ilmoitus jätetty: 18.04.2024 12:11
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f22ee4e6-9177-4fee-ba2c-fb6304868589

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti