Skip to main content

Ylihammaslääkäri

Eloisan suun terveydenhuollossa työskentelee noin 160 suun terveydenhuollon ammattilaista ja Savonlinnan seudulla heistä on noin 50 viidessä hammashoitolassa.

Ylihammaslääkärinä osallistut hallinnon yhteistyöhön ja kehittämiseen koko Eloisan suun terveydenhuollossa sekä toimit esihenkilönä Savonlinnan alueen hammaslääkäreille. Vastaat oman alueesi suun terveydenhuollon toiminnasta, järjestämisestä ja osittain taloudesta työparinasi toimivan palveluesihenkilön kanssa.

Tarjoamme ystävällisen ja kannustavan työyhteisön, modernit laitteet sekä mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaa. Huolehdimme, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja kokeneiden kollegojen tuen.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa organisaation ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lisäksi järjestämme myös sisäistä koulutusta säännöllisesti.

Autamme mielellämme käytännön asioissa, kuten asunnon järjestämisessä. Arvostamme henkilökuntaamme ja käytössämme onkin erilaisia työsuhde-etuja liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin osalta sekä työsuhdepyöräetu.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta harjoittaa hammaslääkärin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Hyvät vuorovaikutustaidot, hallinnollinen koulutus ja kokemus esimiestehtävistä ovat hyvänä apuna ylihammaslääkärin tehtävässä. Vaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Monipuolinen kokemus kliinisestä työstä voidaan katsoa eduksi. Tehtävässä on myös mahdollista osallistua kliiniseen työhön. Osittaisesta etätyöstä on mahdollista sopia.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Yhteystiedot: Lisätietoja antavat: tulosaluepäällikkö Virpi Laine, puh. 040 359 7225, [email protected] ja ylihammaslääkäri Marja-Leena Gröhn, puh. 044 417 2918 [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: LS + Etelä-Savon hyvinvointialueen uraporraspalkkajärjestelmän mukainen
Työ alkaa: 01.10.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 06.05.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/d81d35a0-4...
Ilmoitus jätetty: 22.04.2024 12:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d81d35a0-4f2e-4412-9982-b65defbd5ae6

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ylihammaslääkäri

Etelä-Savon hyvinvointialue
58175 Enonkoski
58900 Rantasalmi
Savonlinna
58700 Sulkava
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 22.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti