Skip to main content

Yliopistonopettaja, kasvatustiede/aikuiskasvatustiede

Kasvatustieteiden laitoksella on haettavana yliopistonopettajan tehtävä, kasvatustiede/aikuiskasvatustiede 1.8.2024 alkaen toistaiseksi.

Tehtävät ja edellytykset  

Kasvatustieteen/aikuiskasvatustieteen yliopistonopettajien tehtäviin kuuluvat opetustehtävät ja opiskelijoiden ohjaus kasvatustieteessä ja aikuiskasvatustieteessä perus-, aine ja syventävissä opinnoissa. Yliopistonopettajan tehtävät ovat opetuspainotteisia.

Yliopistonopettajan tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja kielitaito-ohjeistuksissa. Yliopiston opetus- ja tutkimustehtävään otettavalta vaaditaan, että hän hallitsee suomen kielen. Yliopisto voi tarvittaessa myöntää erivapauden kielitaitovaatimuksista. Eduksi katsotaan hyvä englannin kielen taito ja kyky antaa opetusta englannin kielellä.

Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa kasvatustieteessä tai aikuiskasvatustieteessä, hyvää perehtyneisyyttä määrällisiin ja laadullisiin tutkimusmenetelmiin sekä valmiutta vastata kandidaatintutkielmien ohjaamisesta. Tehtävä sisältää opetusta ja ohjausta aikuiskouluttajan pedagogisissa opinnoissa. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa pedagogista pätevyyttä sekä kokemusta korkeakouluopetuksen kehittämisestä. Tehtävässä katsotaan eduksi jatko-opinnot ja asiantuntemus jollakin seuraavista kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen tutkimuksen ja opetuksen alueista: 1) digitaaliset ja teknologia-avusteiset oppimisympäristöt, 2) oppiminen työssä ja aikuiskoulutuksessa sekä 3) perhe ja lapsuus.

Mitä tarjoamme?

Jyväskylän yliopistossa olet arvostettu yliopistoyhteisön jäsen, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa koulutuksen rakenteeseen sekä sisältöön. Pääset osaksi kansainvälistä ja monitieteistä yhteisöämme, jossa jokaisen hyvinvointi on tärkeää. Tarjoamme kampuksella ja sen läheisyydessä hyvät puitteet liikkuvaan ja hyvinvoivaan elämäntapaan.

Tehtävä asettuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuustasolle 5. Palkkasi on noin 3400- 4100 euroa kuukaudessa riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakeminen


Hakemus tulee jättää viimeistään 5.5.2024 sähköisellä hakulomakkeella. Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:

1) Ansioluettelo (CV), joka laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan TENK:n ansioluettelomalli
2) Lyhyt (2-3 sivua) kirjallinen selostus pedagogisesta koulutuksesta ja opetusansioista (opetusportfolio)
3) Numeroitu luettelo hakijan tieteellisistä ja muista julkaisuista. Julkaisuluettelo tulee laatia noudattaen Suomen Akatemian ohjeistusta

Lisätietoja antaa: Kasvatustieteiden laitoksen johtaja Leena Halttunen, [email protected]

Haku alkaa 22. huhtikuuta 2024 ja päättyy 5. toukokuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti