Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ympäristöinsinööri, Novox Oy

Haemme nyt asiakasorientoitunutta ja itsenäistä ympäristöinsinööriä Novox Oy:lle. 

Tässä tehtävässä pääset tiimikaveriksi ympäristöalan toimeksiantoja hoitavalle kokeneelle kollegalle. Vastuualueenasi on asiakkaiden ympäristölupahakemukset sekä YVA-menettelyn tarvearvioiden laatiminen sisältäen lupahakemusten valmistelun, aineiston kokoamisen, tausta-asioiden selvittämisen ja hakemusten kirjoittamisen. Lupavalmistelussa pääset tutustumaan lisäksi mm. kaavoitukseen, ilmanlaadun seurantaraportteihin, päästörajoihin ja viranomaismääräyksiin. Pienemmät projektisi voivat liittyä esimerkiksi rekisteröinti-ilmoituksiin ja MARA-ilmoituksiin. Lisäksi asiakastoimeksiantoihin sisältyy päästökaupan ja uusiutuvan energian menettelyihin liittyviä tehtäviä päästölupien, ilmaisjakohakemusten, raportoinnin, biomassan kestävyyskriteerien ja energian alkuperätakuiden aihepiireistä.

Toivomme sinulta erinomaista kirjoitustaitoa ja suomen kielen hallintaa sekä taitoa selvittää asioita ja hallita lupakokonaisuuksia. Kaikkea mahdollista sinun ei tarvitse osata etukäteen, ja tehtävä voi soveltua myös juuri valmistuneelle insinöörille tai diplomi-insinöörille, joka etsii ensimmäistä työpaikkaansa alalta. Kokemus kaukolämpö-, sähkö-, biopolttoaine- ja energiayhtiöistä katsotaan eduksesi. Koulutukseltasi olet tehtävään soveltuva insinööri tai DI.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vihreän siirtymän ytimessä, pitkät ja vakiintuneet asiakassuhteet sekä yhtiömme matalan hierarkian. Voit asua missä päin Suomea tahansa, kunhan pystyt olemaan sovitusti myös pääkonttorilla Espoossa muutamana päivänä kuukaudessa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Rekrytoinnissa meitä avustaa Adecco Finland Oy. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolla Tero Ojaniemi, 040 5548005, [email protected]. Hae tehtävään lähettämällä ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteessa www.adecco.fiviimeistään 14.4.2024

Novox Oy on uuteen energiatekniikkaan, uusiutuviin energiantuotantomuotoihin ja energiatalouteen erikoistunut insinööritoimisto. Osaamisalueeseemme kuuluvat teknisen osaamisen lisäksi myös alan ympäristöasiat, uusien tuotantokonseptien kehittäminen ja suunnittelu sekä lisääntyvässä määrin myös todentamis- ja auditointiasiat. Teemme päivittäin työtä vihreän siirtymän edistämiseksi. Palveluihimme kuuluvat konseptien ja liiketoiminnan kehittäminen, laitoshankkeiden valmistelu ja toteuttaminen sekä lupa- ja ympäristöasiat. Palvelemme asiakkaita eri sektoreilta: tuotannosta, teollisuudesta, suunnittelusta sekä tutkimuksesta. 


Tutustu tarkemmin meihin osoitteessa www.novox.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti