Skip to main content

Yrittäjä Huittisiin

R-kauppias vastaa itsenäisenä yrittäjänä kokonaisuudessaan oman R-kioskinsa monipuolisesta toiminnasta, myynnistä, taloudesta ja henkilöstöstä. R-kauppias johtaa kioskinsa jokapäiväistä toimintaa ohjaamalla ja organisoimalla sekä saa henkilöstönsä sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. R-kauppias toimii itse myös aktiivisesti myyntityössä ja erinomaisella asiakaspalvelulla saa asiakkaat palaamaan kioskilleen yhä uudelleen ja uudelleen.

Löytyykö sinusta positiivista ja myyntihenkistä asennetta sekä palveluhalukkuutta? Pidät ihmisistä ja nautit asiakastyöstä sekä haluat johtaa omaa tiimisiäsi menestymään kanssasi. Hallitset kaupalliset perustiedot ja taloudellinen tilanteesi mahdollistaa yrittäjyyteen tarvittavan rahoituksen. Kaupallinen tai ravintola-alan tausta, kokemus ketjumaisesta liiketoiminnasta, sekä kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Ennen kaikkea sinusta löytyy energiaa ja reipasta yrittäjähenkeä. Sinulla on riittävä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

R-kioski tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä Suomen suurimmassa franchisingketjussa. R-kauppiaana saat käyttöösi R-kioskin vahvan brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän myymäläkonseptin sekä monipuoliset tukipalvelut. R-kioski – arvojohdettu, vastuullinen conveniencekauppa - Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus oheisesta linkistä.

Työpaikan osoite: 32700 Huittinen
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.06.2024 00:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/a997edb0-f...
Ilmoitus jätetty: 22.03.2024 14:17
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a997edb0-f0fd-44d8-a966-f22457c11ce3

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

R-kioski vaikuttavuus

R-kioski synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

R-kioski synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for R-kioski

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko R-kioski Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yrittäjä Huittisiin

R-kioski - Yrittäjä
32700 Huittinen
Pori
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.03.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti