Machinery Oy

Machinery Oy

Tietoa yrityksestä

Me autamme suomalaista teollisuutta menestymään. Haluamme innostaa yrityksiä kehittymään niin, että ne näyttävät mallia muulle maailmalle. Asiantuntemuksemme auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset työvälineet ja käyttämään niitä tehokkaasti.

Meillä on yli 100-vuotinen historia. Myymme, asennamme, korjaamme ja huollamme erilaisia koneita ja laitteita sekä teknisiä tarvikkeita. Toimitamme työvälineitä metallintyöstöön, rakentamiseen ja maanrakentamiseen sekä varavoimalaitteita, moottoreita ja vaihteistoja erilaisiin tarpeisiin.

Suurin vahvuutemme on omistautunut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Meillä on esimerkiksi myyjiä, jotka ovat aiemmin työskennelleet asentajina ja tuntevat siten koneet poikkeuksellisen hyvin. Tarjoamme laajan valikoiman laatumerkkien tuotteita ja pystymme huolehtimaan koneesta koko sen elinkaaren ajan.

Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin yritykset kaikilta teollisuuden ja rakennusteollisuuden aloilta, sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoita. Toimipisteemme ovat Vantaalla ja Tampereella. Meillä työskentelee yhteensä noin 80 henkilöä.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Tukkukauppa, tuonti ja vienti
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asennus ja kunnossapito, Asentaja, Koneasentaja, Mekaanikko, Hallinto- ja toimistotyö, Myynti, Rakentaminen, Koneistaja
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Automaatiotekniikka, Logistiikka ja tuotanto, Markkinointi ja myynti, Mekaniikka, Sähkötekniikka, Teollinen suunnittelu

Yrityksen sijainnit