Fellowmind

Fellowmind

Tietoa yrityksestä

Fellowmind on modernien liiketoimintajärjestelmien, pilvi- ja tietoturvaratkaisujen, datan ja tekoälyn sekä modernin työskentelyn asiantuntijayritys. Matkamme yrityksenä, jollainen olemme tänään, alkoi vuonna 2019. Tuolloin useita IT-alan yrityksiä eri maista yhdistivät voimansa luodakseen johtavan Eurooppalaisen Microsoft -kumppanin. Tärkeimmäy syyt - ja myös edellytykset - onnistuneelle yhteiselle metkallemme olivat yhteiset arvomme ja samankaltaiset kulttuurit, jotka näkyvät selvästi myös nimessämme.

Me uskomme, että digitaalisuudessa on ennen kaikkea kyse ihmisten ja teknologian yhteispelistä. Siksi emme vain rakenna järjestelmiä asiakkaillemme,  vaan haluamme, että ratkaisujamme käyttävät ihmiset kokevat ne luonnollisena osana työtään - ratkaisuina, jotka on tehty juuri heitä varten. 

Asiakkaitamme ovat erityisesti valmistavan teollisuuden, energia-alan, kaupan sekä huolto- ja palvelualojen yritykset. Toimimme kuudessa maassa: Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Alakomaissa, Saksassa ja Puolassa ja meitä on jo lähes 2000 asiantuntijaa. Suomessa Fellowmindilaisia työskentelee lähes 500 henkilöä ympäri maan. 

 

Turvallinen työnantaja ja pitkäaikainen kumppani

Toimimme alalla, jossa on paljon kysyntää. Yritysten tarve automatisoida toimintojaan ja palvaluitaan sekä digitalisoida ihmisten väistä vuorovaikutusta on vasta alkanut. Mellä on Euroopassa kokenut tiimi, jolla on vahva toimialatuntemus, ja kasvamme nopeasti. Mutta teemme sen kuitenkin kestävästi ja kannattavasti, koska olemme täällä pitkällä tähtäimellä - niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme varten.

Tiimimme koostuu omistautuneista eri alojen asiantuntijoista, jotka auttavat asiakkaitamme toteuttamaan parhaita käytäntöjä ja hyödyntämään moderneja teknologioita, jotka tekevät liiketoiminnasta ketterää, tuottavaa ja kustannustehokasta. Kanssamme on helppo työskennellä, sillä haluamme olla rentoja ja epämuodollisia niin toistemme kuin asiakkaidemmekin kanssa. 

 

People at heart - välitämme sinusta!

Always personal, Act with courageBetter together ja Serious about fun ovat Fellowmindin neljä perusarvoa, jotka yli 2000 kollegaamme jakavat kuudessa eri maassa, ympäri Eurooppaa.

Me teemme työtä yhdessä tiiviinä tiiminä ja toisiamme jatkuvasti kannustaen. Liiketoimintamme keskiössä on “people at heart” -periaate. Tämä tarkoittaa sitä, että asetamme ihmiset ja heidän hyvinvointinsa kaiken toimintamme keskiöön. Tiivis työyhteisömme ja kannustava kulttuurimme ovat meille tärkeitä voimavaroja, joita vaalimme tinkimättä. Järjestämme kuukausittain monipuolista virkistystoimintaa ja vietämme aikaa yhdessä muutenkin kuin tutussa toimistoympäristössä.

Elämme arvojemme mukaan ja teemme jatkuvasti töitä tullaksemme yhdeksi it-alan parhaista työnantajista! Mielestämme työpäivässä pitää olla sopivassa suhteessa haastetta ja hauskanpitoa. Tämä tukee elinvoimaisen ja yksilöllisen työkulttuurin rakentumista, jossa kaikki viihtyvät ja voivat olla oma itsensä.  

 

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
IT-palvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Hallinto- ja toimistotyö, IT, Cloud Advisor, Tekninen asiantuntija, Tietojärjestelmäasiantuntija, Konsultointi ja valmennus, Seniorikonsultti, Laadunvalvonta, Ohjelmistokehitys, CRM-Asiantuntija, Front-end Developer, IT-Konsultti, Ohjelmoija
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Kansainvälinen liiketoiminta, Liiketalous ja johto, Logistiikka ja tuotanto, Markkinointi ja myynti, Talous, Tietojenkäsittely

Työpaikan ominaisuudet: 

Henkilökohtainen koulutus- tai kasvubudjetti
Ilmaiset välipalat tai juomat
Joustavat työajat
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Normaalia kattavampi työterveys
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat