Skip to main content

100 kesätyöpaikkaa raksalla!

Miltä näyttävät sinun kesäunelmasi? Onko haaveissasi reppureissu maailman ympäri tai kenties uusi kulkupeli? Odotatko innoissasi kesän festareita ja mökkireissuja, mutta matkakassa on vielä keräämättä? Vai unelmoitko enemmän itsesi ja työkokemuksesi kehittämisestä?

Niin tai näin, kesä on parasta aikaa kartuttaa sekä arvokasta työkokemusta että kassaa unelmien toteutumista varten! Sihti tarjoaa tulevanakin kesänä useille innokkaille kesäduunareille töitä lukuisissa rakennusalan asiakasyrityksissämme ympäri Suomen.

Etsimme kesätyöntekijöitä monipuolisesti eri tehtäviin aina rakennusapulaisista maanrakennustyöntekijöihin ja timpureista ratatyöntekijöihin! Työtehtäväsi voivat olla kokemuksestasi riippuen työmaiden avustavia työtehtäviä tai vaativampia ammattitöitä.

Tehtävästä riippuen alan koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä kaikissa paikoissa. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta - kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa. Jos sinulla on oma auto käytössä, se helpottaa kauempana sijaitseville työmaille kulkemista.

Työt alkavat viimeistään touko-kesäkuun aikana ja kesätöiden kesto on sovittavissa tilanteesi mukaan koko kesäkaudeksi tai lyhyempään pätkään. Töitä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen oman elämäntilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme, unohtamatta kilpailukykyistä palkkatasoa. Lisäksi käytössäsi on työterveytemme kattavat palvelut sekä laadukkaat työvaatteet ja välineet.

Laita hakemusta tulemaan tai soita meille, niin jutellaan mistä sinä olisit kiinnostunut!

Lisätietoja Oulun seudun kesätyömahdollisuuksistamme antaa:
Miisa Valtonen
050 444 4497
[email protected]

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco- Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Miisa Valtonen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

100 kesätyöpaikkaa raksalla!

Sihti
Oulu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Sihti
Kajaani
Sihti
Kajaani
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti