Normal

Normal
Godthåbsvej 41
8660 Skanderborg

Tietoa yrityksestä

NORMAL on tanskalaisomisteinen vähittäiskauppaketju. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskan Silkeborgissa huhtikuussa 2013, jonka jälkeen ketju on lisäksi laajentanut seitsemään maahan: Norjaan, Ruotsiin, Alankomaihin, Ranskaan, Suomeen, Portugaliin, sekä nyt myös Espanjaan.

NORMAL myy normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin. Tuotevalikoima koostuu tunnetuista tuotemerkeistä ja sisältää tuotteita sellaisista tuotekategorioista kuten shampoot, meikit, ihon- ja hampaidenhoitotuotteet sekä siivousaineet. Kaikilla tuotteilla on sen lisäksi pysyvä, matala hinta.

NORMAL on kuitenkin myös paljon muuta kuin pysyvästi matalia hintoja ja merkkituotteita. Tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat jokaisella vierailukerrallaan uuden jännittävän kokemuksen. Tämän vuoksi pysyvää, merkkituotteista koostuvaa valikoimaamme täydennetään jatkuvasti uusilla jännittävillä tuotteilla.

Myymälän labyrinttimainen pohjapiirros kutsuu asiakkaat aarrejahtiin etsimään niin tunnettuja merkkituotteita kuin uusia tuttavuuksiakin. Uusi yllätys odottaa aina seuraavan kulman takana!

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen toimiala: 
Kaupan ala ja vähittäiskauppa

Yrityksen sijainnit

Osoite

Godthåbsvej 41
8660 Skanderborg