Skip to main content

Accounting Specialist

Sykkiikö sydämesi kirjanpidolle ja tilinpäätökselle? Nautitko asiakaslähtöisestä ongelmanratkaisusta?

Olisitko kaipaamamme työkaveri, jossa yhdistyy taloushallinnon osaaminen sekä ymmärrys erilaisista asiakkaista ja liiketoimintaympäristöistä? Näetkö itsesi osana ammattitaitoista, avuliasta ja asiakkaiden tukimuurina seisovaa tiimiämme? 

Tilaisuutesi on koittanut, sillä meillä on haussa taloushallintopalveluihimme 

Accounting Specialist 

Laatimaan, raportoimaan ja analysoimaan asiakkaidemme luvut. Työ on monipuolista ja sisältää ulkoista laskentaa sekä asiakkaan talouden tuntemista monesta eri näkökulmasta. Automaatio hoitaa meillä yksinkertaiset työvaiheet, joten saat keskittyä mielekkäämpiin tehtäviin, asiakkaiden sparraamiseen ja järjestelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen. 

Tässä tehtävässä menestyt mikäli

  • Olet positiivinen, ratkaisukeskeinen ja nautit asiakaskontakteista
  • Sinulla on vähintään 2-3 vuoden kokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksen laadinnasta
  • Korkea laatu ja asioiden loppuun saattaminen on sinulle kunnia-asia
  • Olet järjestelmäorientoitunut ja haluat oppia hyödyntämään niitä tehokkaasti
  • Innostut automaatiosta ja sen tuomista mahdollisuuksista
  • Oman työn hallinta ja priorisointi onnistuu vaivatta
  • Sinulta löytyy joustavuutta vaihtelevissa tilanteissa ja paineensietokykyä
  • Haluat olla mukana kehittämässä tiimin työskentelytapoja ja vaikuttaa positiivisesti liiketoimintamme kehittymiseen

 Haluamme, että viihdyt meillä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden kehittyä ja luoda menestystarinaa kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa suuren yrityksen henkilöstöeduista nauttien. Meillä saat mm. lounasedun, liikunta/kulttuuri/hyvinvointiedun, taukojumpat, laajan työterveyshuollon, kattavat tietopalvelut, sähköisen oppimisalustan sekä työvälineet myös etätyökonttorillesi käyttöösi. Tuemme sinua kattavasti myös KLT-tutkinnon suorittamisessa. Voit tehdä töitä niin Helsingin, Tampereen, Joensuun, Lappeenrannan tai Jyväskylän toimistoltamme kuin isolta osin myös etänä kotoa käsin. 

Terveiset tiimikavereiltasi

Tulevat tiimikaverisi lupaavat, että pääset loistamaan omilla vahvuuksillasi, jakamaan osaamistasi ja oppimaan uutta kollegoilta. Teemme töitä itsenäisesti yhdessä. Pääset haastamaan itseäsi monipuolisissa tehtävissä ja seinän tullessa vastaan lähdemme tiiminä yhdessä kaatamaan seinää tai rakentamaan tikkaita. Talomme noin 400 talouden osaajasta löytyy aina laadukas ja asiantunteva apu!

Oletko sinä tiimimme kaivattu vahvistus? 

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.9.2023. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse Hannele Laajalta p. 040 178 4343.

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti. Yli 7 500 asiantuntijaamme auttavat asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

 

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogimme Töissä talouhallinnon ammattilaisena tai Automaatiosta taloushallinnossa! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram@Facebook@LinkedIn@Twitter

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Accounting Specialist

Helsinki
Jyväskylä
Lappeenranta
Oulu
Joensuu
Kuopio
Tampere
Turku
Etätyö

Julkaistu 19.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti