Skip to main content

Accounting Specialist, NetSuite & Business Central, Lahti

Greenstepin tasaisen kasvun jatkuessa täydennämme nyt tiimejämme Nordic-tason ja kansainvälisten asiakkuuksien osalta! Etsimme sinua, jolla on ennättänyt kertyä osaamista jo kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin saakka, ja jolle NetSuite tai Business Central on tuttu työkalu. Lue lisää alta ja hae jo tänään!
Tässä tehtävässä Accounting Specialistina:

Asiakaskuntasi tulee muodostumaan pääsääntöisesti Nordic-tason sekä kansainvälisistä asiakkuuksista, pääset siis hyödyntämään paitsi englannin kielen osaamistasi, myös muita mahdollisia kielitaitojasi sekä kehittymään kansainvälisten asiakkuuksien parissa!

Tulet työskentelemään läheisesti eri maakumppaneidemme kanssa asiakkuuksiin liittyen ja vastaat isoista kokonaisuuksista pääkirjanpitäjän roolissa. Tehtävääsi tulee kuulumaan kokonaisvaltainen taloushallinto kirjanpidon, tilinpäätösten ja prosessikehityksen parissa.

Saat sparrailuavuksi ja tueksesi muita NetSuite ja Business Central-osaajiamme ja takaamme, että uuden oppiminen on isona osana työn arkea! Toivommekin, että olet valmis haastamaan itseäsi ja kehittyminen on sinulle työn suola.

Mielenkiintoisten asiakasprojektien lisäksi pääset osaksi vauhdikasta työyhteisöä, jossa vastuullisuus, asiantuntijuus ja toisista välittäminen näkyvät.

Taloushallinnon asiantuntijana Netsuite ja Business Central-ympäristöissä pääset hyödyntämään osaamistasi liiketoimintamaailmasta ja tuotat lisäarvoa asiakkaillemme hyödyntäen sekä ulkoisesta- että sisäistä laskennasta kertynyttä kokemustasi!

Mitä toivomme uudelta tiimiläiseltämme?

 • Toivomme kokemusta pääkirjanpidon tehtävistä. Sinulla on laaja kokemus taloushallinnon tehtävistä, olet tehnyt kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä itsenäisesti.
 • Kokemusta NetSuite-järjestelmästä tai Business Centralin parissa, mutta myös muu osaaminen ERP-järjestelmien parissa katsotaan eduksi!
 • Kansainväliset asiakkaat edellyttävät kielitaitoa, joten toivomme suomen kielen lisäksi sujuvaa kommunikointia myös englanniksi. Muu mahdollinen kielitaito nähdään etuna.
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. KTM, tradenomi). Arvostamme myös mahdollista KLT-tutkintoa, mutta jos sitä ei vielä löydy kannustamme ja autamme sinua sitä kohti!

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa taloushallinnon osaamista ja kiinnostusta työskennellä järjestelmien kanssa. Työskentelet positiivisella asenteella ja työotteeltasi olet reipas sekä itsenäinen. Viihdyt avoimessa työyhteisössä, jossa työkavereita autetaan. Vauhdikkaassa kasvuyrityksessä arvostamme myös ketteryyttä ja innovatiivista ajattelutapaa sekä kiinnostusta olla mukana kehittämässä Greenstepin yhteistä toimintaa.

  Osaksi Greenstepin lämminhenkistä perheyhtiötä?

  Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

  Greensteppiläisenä saat

  joustavat työajat & hybridityömahdollisuuden.

  vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan, jossa onnistumisia palkitaan henkilökohtaisen tulospalkkion mukaisesti.

  Greenstepin yhdessä-ohjelman myötä vuotuisesta liikevoitosta jaetaan 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöille.

  liikunta- ja lounasedun Epassissa.

  jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot.

  aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin.

  osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää, niin ympäristön, kuin yhteiskunnan kannalta. Vastuullisuusohjelmaamme kuuluu mm. investointisuunnitelma uusiutuvan energian hankkeisiin. Voit lukea vastuullisuusraportistamme täältä.

  mahdollisuuden olla mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen kasvussa.

  vapautta ja vastuuta kehittää asioita.

  Olisitko sinä uusi greenstepiläinen? 

  Meillä on Suomessa jo viisitoista toimipistettä, lisäksi viihtyisät toimistot Virossa, Ruotsissa ja Norjassa ja nyt myös toimintaa UK:ssa ja Hollannissa. Hae mukaan kasvavaan tiimiimme Lahteen

  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.5.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, eli odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Tehtävässä aloitus on sovittavissa joustavasti valittavan henkilön tilanteen ja toiveiden mukaisesti, vaikka et pääsisikään siis aloittamaan pikaisesti, jätäthän meille hakemuksesi.

  Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot ja referenssit.

  Greenstep vaikuttavuus

  Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
  Upright data for Greenstep

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Accounting Specialist, NetSuite & Business Central, Lahti

  Lahti
  Kokopäiväinen
  3 - 5 vuotta
  Alempi korkeakoulututkinto

  Julkaistu 16.05.2024

  Yrityksen liikevaihto: 
  20 000 000 - 49 999 999 €
  Yrityksen koko: 
  500 - 999 henkilöä
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti