Vantaan kaupunki

Vantaan kaupunki

Tietoa yrityksestä

Tervetuloa töihin Vantaalle!

Meillä on töissä yli 11 000 eri alojen ammattilaista. Noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Ammatteja on monia, esimerkiksi sairaanhoitaja, opettaja, sosiaalityöntekijä, lääkäri, asemakaavasuunnittelija, kulttuurituottaja ja lakimies.

Vantaan kaupungilla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva työilmapiiri. Etsimme aktiivisesti keinoja edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja laajaa monimuotoisuutta. Anonyymi rekrytointi on yksi tapa.

Olemme tunnettuja siitä, että kokeilemme rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja − meillä jokainen voi työssään vaikuttaa kaupungin kehittymiseen. Työtämme ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet. 

Tuoreet Kunta10-hyvinvointitutkimuksen tulokset kertovat, että henkilöstömme kokee paljon myönteistä työn imua ja meillä on toimivat työyhteisöt ja hyvää johtamista. 75 % työntekijöistämme suosittelisi Vantaan kaupunkia työnantajana myös ystävilleen.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Monien mahdollisuuksien Vantaa

Meillä pääset kehittymään jatkuvasti! Uskomme vakaasti, että työntekijöiden hyvinvointi säteilee asiakkaille parempana palveluna. Panostamme siis henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöillämme on mahdollisuus hakeutua sekä organisaation sisäisiin että ulkoisiin koulutuksiin. Koulutustarjontamme on kattava ja voit hakea myös omaehtoisen koulutuksen tukea. Esimerkiksi vuonna 2019 koulutuspäiviä oli yhteensä 33 617. 

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia: vakituisia työpaikkoja, määräaikaisuuksia, sijaisuuksia ja harjoittelupaikkoja. Siis moneen elämäntilanteeseen sopivia duuneja! Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemus jo tänään osoitteessa vantaarekry.fi.

Lisää tietoa Vantaasta työnantajana sekä työntekijöidemme mielenkiintoisia tarinoita löydät nettisivuiltamme.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Valtionhallinto ja puolustusvoimat
Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Video: 

Yrityksen sijainnit