Skip to main content

Accounting Specialist, taloushallinnon asiantuntija, Rovaniemi

Kaipaatko uutta suuntaa uralle uuden vuoden kunniaksi? ✨  Haluaisitko kehittyä modernissa työympäristössä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa?

Vakaan kasvumme myötä olemme laajentaneet liiketoimintojamme nyt myös Rovaniemelle ja haemme taloushallinnon asiantuntijoita vaihteleviin ja monipuolisiin tehtäviin! Meillä pääset auttamaan asiakkaitamme heidän kasvumatkallaan, keskittyen samalla tärkeimpään, eli oman osaamisesi kehittämiseen Lue lisää alta ja hae jo tänään!


Olemme avanneet juuri lokakuun alussa pohjoisimman Suomen toimistomme Rovaniemen Revontulikeskukseen! Etsimmekin nyt asiantuntevaan joukkoomme paikallisia vahvistuksia tarjoamaan myös Rovaniemen seudun asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua taloushallinnon saralla. 

Sinulla on odottamassa Oulussa jo yli 60 kollegaa ja koko Greenstepin laajuisesti yhteensä 700 asiantuntijan tukiverkosto! Tutustu kaikkiin Greenstepin palveluihimme, meillä on tilaa asiantuntijoille eri liiketoiminta-alueisiimme.

Accounting Specialistina Greenstepillä:

työskentelet kiinnostavien, kasvua tavoittelevien asiakkaiden taloushallinnon parissa. Rovaniemellä haluamme palvella asiakkaita paikallisesti laajasti eri toimialoilla, mutta erityisesti matkailualan yritysten parissa. Toimimme myös valtakunnallisesti, eli asiakkaasi eivät ole vain paikallisia. Visiomme on olla Pohjoisen Suomen matkailualan toimijoiden keskeinen kasvukumppani!

toimit konsultoivalla asenteella asiakasyritysten taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa.

tehtävänkuvassasi painottuvat kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaan suuntaan.

arkesi Greenstepillä koostuu asiakasyritysten toimeksiantojen parissa työskentelystä, sparrailuhetkistä tiimisi ja tiiminvetäjäsi kanssa, sekä oman osaamisesi kehittämisestä. 

Greenstep on modernisti toimiva ja monipuolisesti palveleva yritysten kumppani. Intohimomme on suomalaisten kasvuyritysten tukeminen laaja-alaisilla palveluillamme, myös kansainvälisesti! Tässä tehtävässä onnistumistasi tukee kokemus kirjanpidosta, veroilmoituksista ja tilinpäätöksistä. Sinulla ei tarvitse kuitenkaan olla vuosikymmenien kokemusta, vaan jo 3-5 vuoden relevantti kokemus näiden parissa antaa hyvää pohjaa onnistumisellesi! Tehtävä on kuitenkin aidosti räätälöitävissä monipuolisen asiakaskuntamme ansiosta, ja myös kokeneemmalle kirjanpidon taitajalle olisi haastetta tarjolla!

Mitä toivomme uudelta tiimiläiseltämme?

 • Kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä konsultti- tai inhouse -roolissa. Olet itsenäinen tilinpäätöksen taitaja ja työskennellyt kirjanpitotehtävissä itsenäisellä ja vastuullisella otteella. Eduksi näemme erityisosaamisen matkailualan kirjanpidosta.
 • Soveltuva koulutustaustaa (esim. KTM, tradenomi), katsomme KLT-koulutuksen eduksi
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa. Kansainvälisessä työympäristössämme myös englannin, ruotsin ja muiden kielten osaaminen on eduksi
 • Sähköisen taloushallinnon prosessit ja järjestelmät ovat sinulle tuttuja. Esimerkiksi kokemus Netvisor, Procountor, NetSuite tai 365 Business Central -järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.

Arvojamme ovat Halu asiakkaan ilahduttamiseen, Tahto uusiutua ja kehittää osaamista, Into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen sekä Rehellisyys ja toisten ihmisten arvostaminen. Greenstepillä jaamme tämän yhteisen arvomaailmamme ja se näkyy jokapäiväisessä arjessamme. Mikäli koet nämä arvot omiksesi, toivomme kuulevamme sinusta pian. Näin pääsemme tutustumaan toisiimme enemmän!

  Osaksi Greenstepin lämminhenkistä perheyhtiötä?

  Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy. Olemme tällä hetkellä jo yli 700 henkilön asiantuntijaorganisaatio ja sisäinen osaajaverkostomme kasvaa koko ajan!

  Greensteppiläisenä saat
  joustavat työajat & hybridityömahdollisuuden.

  vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan, jossa onnistumisia palkitaan henkilökohtaisen tulospalkkion mukaisesti.

  Greenstepin yhdessä-ohjelman myötä vuotuisesta liikevoitosta jaetaan 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöille.

  liikunta- ja lounasedun Epassissa.

  jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot.

  aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin.

  osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää Vastuullisuusohjelmaamme kuuluu mm. investointisuunnitelma, jonka myötä Greenstep ohjaa yhteensä 10 % vuosituloksestaan uusiutuvan energian hankkeisiin seuraavan viiden vuoden aikana. Voit lukea vastuullisuusraportistamme TÄSTÄ.

  mahdollisuuden olla mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen kasvussa.

  vapautta ja vastuuta kehittää asioita.

  Lue myös, miten kirjanpitäjän työ greenstepillä eroaa perinteisestä tilitoimistosta täältä: https://greenstep.fi/artikkelit/miten-kirjanpitajan-tyo-greenstepilla-eroaa-perinteisesta-tilitoimistosta-sanna-marin-kokemuksia

  Olisitko sinä uusi greenstepiläinen?

  Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä sekä lisäksi viihtyisät toimistot Virossa, Ruotsissa ja Norjassa. Avasimme juuri lokakuun alussa toimistotilamme Revontulikeskukseen. Olisitko sinä uusi kollegamme uudenkarheaan toimistoomme? Toivoisimme, että uusi tiimiläisemme olisi valmis työskentelemään myös toimistoltamme käsin säännöllisesti, hybridimallilla.

  Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Haku on auki 21.2.2024 asti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja saatamme edetä potentiaalisten kandidaattien kanssa myös hakuajan puitteissa. Jätäthän hakemuksesi meille siis mahdollisimman pian!

  Heräsikö sinulle jotain kysyttävää? Rovaniemen toimistonvetäjämme Riikka vastaa mieluusti kysymyksiisi! Greenstepistä työnantajana, työkulttuuristamme ja rekrytoinnin osalta mahdollisiin kysymyksiin vastaa People-tiimin Jasmin. Huomaathan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia tehtävään sähköpostitse tietosuojasyistä.

  Pääset tutustumaan meihin lisää täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/kulttuuri

  Meille on tärkeää voida kertoa arjestamme ja kulttuurimme näkymisestä myös konkreettisesti. Voitkin kuunnella podcastimme kirjanpitäjän jatkuvasta kehittymisestä Greenstepillä täältä: https://open.spotify.com/episode/62PFtukYclktC2joMnOljX

  Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

  Greenstep vaikuttavuus

  Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
  Upright data for Greenstep

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Accounting Specialist, taloushallinnon asiantuntija, Rovaniemi

  Rovaniemi
  Kokopäiväinen
  3 - 5 vuotta
  Alempi korkeakoulututkinto

  Julkaistu 20.02.2024

  Yrityksen liikevaihto: 
  20 000 000 - 49 999 999 €
  Yrityksen koko: 
  500 - 999 henkilöä
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti