Skip to main content

Accounting Specialist, taloushallinnon asiantuntija, Tampere

Kaipaatko uusia haasteita taloushallinnon parissa? Oletko kirjanpidon osaaja, joka haluaisi kehittyä modernissa työympäristössä mielenkiintoisten asiakkuuksissa? Haemme taloushallinnon osaajia vahvistamaan Tampereen tiimiämme! 

Accounting Specialistina

työskentelet kiinnostavien, kasvua tavoittelevien asiakkaiden taloushallinnon parissa. Asiakaskuntamme on moninainen ja toimimme valtakunnallisella tasolla asiakkaidemme apuna. 

toimit konsultoivalla asenteella asiakasyritysten taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa.

tehtävänkuvassasi painottuu kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaan suuntaan.

Arkesi Greenstepillä koostuu asiakasyritysten toimeksiantojen parissa työskentelystä, sparrailuhetkistä tiimisi ja tiiminvetäjäsi kanssa, sekä osaamisesi kehittämisestä. Tämä tehtävä sopii sinulle, jolla on jo kokemusta kokonaisvaltaisesta kirjanpidosta tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Et kuitenkaan tarvitse kymmenien vuosien taustaa, vaan esimerkiksi jo 3-5 vuotta aiempaa relevanttia kokemusta luo hyvää pohjaa tehtävässä onnistumiselle. Meillä kuitenkin työnkuvat ovat myös aidosti räätälöitävissä ja asiakaskuntamme tarjoaa myös haastetta ja mielenkiintoa erittäin kokeneillekin osaajille, joten ethän epäröi jättää hakemustasi, vaikka työuraa kirjanpidossa olisikin jo pidemmältä ajalta!

Greenstepin Tampereen toimistolla pääset osaksi kasvavaa tiimiä, jossa ilo ja yhteisöllisyys näkyy. Yhteisöllisyyden ja osaavien tiimikavereiden lisäksi pääset nauttimaan esimerkiksi yhteisistä kahvihetkistä, after work-tapahtumista sekä tilinpäätösjuhlista Hyvinvointi on meille prioriteetti ja Tampereen toimistolla ergonomiaan ja hyvinvointiin on panostettu esimerkiksi kävelymatolla sekä toimistorakennuksemme Technopoliksen kuntosalin vapaalla käyttöoikeudella

Mitä toivomme uudelta tiimiläiseltämme?

 • Kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä konsultti- tai inhouse-roolissa.
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. KTM, tradenomi), katsomme KLT-koulutuksen eduksi. Jos KLT-tutkintoa ei sinulta vielä löydy, kannustamme ja autamme sinua myös sitä kohti!
 • Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Kansainvälisessä työympäristössämme myös englannin, ruotsin ja muiden kielten osaaminen on eduksi.
 • Sähköisen taloushallinnon prosessit ja järjestelmät ovat sinulle tuttuja (esimerkiksi kokemus Netvisor, Procountor, NetSuite tai 365 Business Central -järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi).

Viihdyt vauhdikkaassa työyhteisössä, jossa sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää. Haluat työskennellä taloushallinnon parissa proaktiivisesti ja asiakaslähtöisesti. Arvostamme ketteryyttä sekä kiinnostusta olla mukana kehittämässä Greenstepin yhteistä toimintaa.

Osaksi Greenstepin lämminhenkistä perheyhtiötä?

Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Greensteppiläisenä saat

joustavat työajat & hybridityömahdollisuuden.

vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan, jossa onnistumisia palkitaan henkilökohtaisen tulospalkkion mukaisesti.

Greenstepin yhdessä-ohjelman myötä vuotuisesta liikevoitosta jaetaan 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöille.

liikunta- ja lounasedun Epassissa.

jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot.

aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin.

osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää. Vastuullisuusohjelmaamme kuuluu mm. investointisuunnitelma, jonka myötä Greenstep ohjaa yhteensä 10 % vuosituloksestaan uusiutuvan energian hankkeisiin seuraavan viiden vuoden aikana. Voit lukea vastuullisuusraportistamme täältä.

mahdollisuuden olla mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen kasvussa.

vapautta ja vastuuta kehittää asioita.

Lue myös, miten kirjanpitäjän työ greenstepillä eroaa perinteisestä tilitoimistosta täältä: https://greenstep.fi/artikkelit/miten-kirjanpitajan-tyo-greenstepilla-eroaa-perinteisesta-tilitoimistosta-sanna-marin-kokemuksia

  Olisitko sinä uusi greenstepiläinen? 

  Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä sekä lisäksi viihtyisät toimistot Virossa, Ruotsissa ja nyt myös Norjassa.  Tampereen toimistomme sijaitsee Tampereen keskustan Technopoliksessa. Työskentelemme joustavalla hybridimallilla työn ja muun elämän parhaiten yhteensovittaen, mutta vaalimme myös kasvokkaisia kohtaamisia toimistoillamme, toivommekin, että olet valmis tapaamaan tiimiläisiäsi säännöllisesti myös paikan päällä

  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.2.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, eli odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Tehtävässä aloitus on sovittavissa joustavasti.

  Pääset tutustumaan meihin lisää täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/kulttuuri

  Voit kuunnella podcastimme kirjanpitäjän jatkuvasta kehittymisestä Greenstepillä täältä: https://open.spotify.com/episode/62PFtukYclktC2joMnOljX

  Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

  Greenstep vaikuttavuus

  Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
  Upright data for Greenstep

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Accounting Specialist, taloushallinnon asiantuntija, Tampere

  Tampere
  Kokopäiväinen
  3 - 5 vuotta
  Alempi korkeakoulututkinto

  Julkaistu 20.02.2024

  Yrityksen liikevaihto: 
  20 000 000 - 49 999 999 €
  Yrityksen koko: 
  500 - 999 henkilöä
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti