Skip to main content

Aloitteleva tuholaistorjuja Rentokil Oy:lle Riihimäen alueelle

Etsimme yhteistyökumppanillemme Rentokil Oy:lle aloittelevaa tuholaistorjujaa Riihimäelle. Haemme rooliin motivoitunutta ja hyvän asenteen omaavaa henkilöä, joka pärjää niin tuholaisten kuin asiakkaidenkin parissa. Työtehtävään koulutetaan, joten aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Työt alkavat nopealla aikataululla syksyn aikana.

Tehtävänkuva:

Tuholaistorjujan rooli vaatii monipuolista osaamista. Tehtäviisi kuuluu haittaeläinten torjunta ja ennaltaehkäisy asiakaskohteissa, mukaan lukien haastavat huolto- ja asennustehtävät ahtaissa ja korkeissa paikoissa. Jokainen päivä tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä alan asiantuntijaksi. Oman työsi suunnittelu ja sovittujen tehtävien huolellinen suorittaminen ovat keskeisiä vastuitasi.

Työn ohessa saat kattavan perehdytyksen, ammattipätevyyden sekä tuen ammattitaitoiselta työyhteisöltä. Kasvaessasi ammattilaiseksi saat vastuullisempia tehtäviä ja mahdollisuuden osallistua jatkokoulutuksiin, mikä auttaa sinua uralla etenemisessä.

Edellytykset:

  • Suomen kielen sujuva taito
  • Englannin kielen perusosaaminen
  • Asiakaspalveluhenkinen asenne
  • Ennakkoluuloton asenne ja hyvä organisointikyky
  • B-luokan ajokortti

Tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen ja ammattilaisten tuen
  • Ammattitutkinnon tehtävään
  • Oman huoltoauton työkäyttöösi
  • Kilpailukykyinen palkka, alkaen 14€/h

Lisätiedot ja hakeminen:

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Niko Timonen puh. 0444602072 arkisin klo 09–16.

Lähetä hakemus ja tartu tilaisuuteen oppia ja kehittyä tuholaistorjujan ammatissa!

Hae paikkaa viimeistään 04.10.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0444602072

Rentokil-Initial Oy

Paikallista tuholaistorjuntaa koko Suomen kattavalla palveluverkostolla
Rentokilin paikalliset tuholaistorjuntateknikot ovat lähelläsi, missä tahansa päin Suomea oletkaan. Jo lähes 90 vuoden ajan Rentokil on tarjonnut Suomalaisiin koteihin ja yrityksiin alan innovatiivisimpia ja laadukkaimpia tuholaistorjuntaratkaisuja. Vahva valtakunnallinen lähestymistapa varmistaa, että meillä on paikallinen läsnäolo tukemaan yksityis- ja yritysasiakkaitamme tuholaistorjuntatarpeissa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aloitteleva tuholaistorjuja Rentokil Oy:lle Riihimäen alueelle

Barona Teollisuus
Riihimäki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Seinäjoki
Barona Teollisuus
Laukaa
Barona Teollisuus
Jyväskylä
Barona Teollisuus
Jyväskylä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti