Skip to main content

Ammatillinen erityisopettaja TUVA-koulutukseen Turkuun

Tarjolla mielenkiintoinen työ erityisnuorten parissa!

Ammattiopisto Spesia on ammatillinen erityisoppilaitos ja vaativan erityisen tuen asiantuntijaorganisaatio, joka toimii yli kymmenellä paikkakunnalla. Tehtävämme on tarjota ammatillista ja valmentavaa koulutusta opiskelijoille, jotka tarvitsevat vaativaa erityistä tukea oppimiseen ja omien vahvuuksiensa löytämiseen. Tekeminen on käytännönläheistä ja ryhmäkoot mahdollistavat opintojen suunnittelun ja toteutuksen yksilöllisesti. Meidän tavoitteemme on saada opiskelijat loistamaan niin elämässä kuin työelämässä. Olisitko sinä yksi meistä, opiskelijoiden luotsaaja?

Haemme ammatillista erityisopettajaa Tutkintokoulutuksen valmentavaan koulutukseen (TUVA) Turun toimipisteeseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2024-31.7.2025.

Edellytämme sinulta ammatillisen erityisopettajan pätevyyttä, alalle soveltuvaa koulutusta, erinomaisia pedagogisia ja ohjauksellisia taitoja, monipuolista digiosaamista, vastuullista otetta työhön sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Haemme innostunutta ja ammatillisesti itseään kehittävää, elinikäisestä oppimisesta kiinnostunutta tiimityöskentelijää sekä taitavaa verkostotyöskentelijää. Työ on vaihtelevaa sisältäen opiskelijoiden yksilöllistä valmentamista opintopolullaan sekä opiskelijan kannustavaa ohjaamista erilaisissa tilanteissa, oikeilla työpaikoilla ja sisäisissä oppimisympäristöissä. Työ vaatii tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, rohkeutta kokeilla uutta ja erehtyä, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, verkosto-osaamista, erinomaisia ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta ja kokemusta vaativan erityisen tuen opiskelijoiden ohjaamisesta sekä heidän tarpeiden tunnistamista. Eduksi katsomme kokemuksen erityistä tukea tarvitsevien nuorten parissa työskentelystä.Tehtävään valittavan kelpoisuus: Asetus 986/1998 opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista. Työtehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn erityisnuorten parissa. Meitä spesialaisia yhdistää aito välittäminen ja sitoutuminen, rohkea erilaisuuden arvostaminen sekä tekemisen mutkattomuus. Haluamme yhdessä mahdollistaa vahvuuksien tunnistamisen ja yksilöiden loistamisen.

Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.Tehtävän palkkahaarukka on noin 3809 - 5093 € / kk. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka riippuu henkilön koulutuksesta ja aiemmin kertyneestä tehtävään olennaista hyötyä tuovasta työkokemuksesta. Mainittu palkkahaarukka koskee vaadittavan kelpoisuuden täyttäviä henkilöitä. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.Olemme savuton työnantaja.

Lisätietoa tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Hanna-Mari Lehtonen, 050 461 8919, [email protected] ja koulutusjohtaja Annemari Suonsivu, 0503222751, [email protected].

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 15.5.2024 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa TalentAdoren kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Haku alkaa 26. huhtikuuta 2024 ja päättyy 15. toukokuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainenTarjoamme

  • Työtä yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa
  • Hyvän perehdytyksen ja työyhteisön jatkuvan tuen
  • Lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • Hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet
  • Smartum-edun


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti