Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunki

Tietoa yrityksestä

Tule Tamepereen tekijäksi!
Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka tunnetaan edelläkävijyydestä, rohkeista teoista ja tekemisen meiningistä.

Rakennamme yhdessä noin 8 500 ammattilaisin voimin kestävää ja tulevaisuuteen katsovaa Tamperetta, jonka ominaispiirteitä ovat aikaansaaminen ja määrätietoinen kehittäminen. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Tampere toimii suunnannäyttäjänä yhteisöllisyydessä, yhdenvertaisuudessa, elämyksissä, innovatiivisuudessa ja kestävissä valinnoissa. Haluamme olla paras paikka kasvaa, kehittyä, opiskella ja ikääntyä sekä vahvistaa asemaamme kansainvälisenä tieteen ja korkean osaamisen kaupunkina.

Tampereen kaupunki on vastuullinen ja vetovoimainen työnantaja, joka panostaa hyvään asiakas- ja työntekijäkokemukseen. Tarjoamme kattavat henkilöstöetuudet, kuten työterveyshuollon, työmatka- ja ruokailuetuuden sekä liikunta- ja kulttuurisetelin. Tuemme henkilöstön kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia sekä tarjoamme eteneviä urapolkuja kaupunkiorganisaation sisällä. 

Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa porukkaa, tekemään merkityksellistä työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Työpaikan ominaisuudet: 

Henkilökohtainen koulutus- tai kasvubudjetti
Joustavat työajat
Kansainväliset mahdollisuudet
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Normaalia kattavampi työterveys
Startup-henki
Työmatkaetu
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat
Yritysvastuuohjelma