Skip to main content

Asiakaspalvelija isännöintitoimistoon

Maininki Kiinteistöpalvelut Oy on 50-vuotias ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto Kaarinassa. Työllistämme kiinteistöjen hallinnan ja hoidon piirissä n. 30 ihmistä ja tarjoamme asiakkaillemme isännöinnin lisäksi myös huolto- ja siivouspalvelua. Kysyntä palveluitamme kohtaan on vahvassa kasvussa. 

Etsimme nyt asiakaspalvelijaa isännöintitoimistoomme!

Etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta asiakaspalvelijaa liittymään tiimiimme isännöintitoimistoomme! Tehtävässäsi toimit keskeisenä yhteyshenkilönä asukkaille, taloyhtiöille ja ulkoisille sidosryhmille. Vastuullasi on vastaanottaa ja välittää asukkaiden yhteydenottoja, hoitaa tiedusteluihin liittyviä kysymyksiä, antaa ohjeita ja neuvoja sekä hoitaa asunto-osakeyhtiön arkisto- ja asiakirjahallintaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja kykyä käsitellä monenlaisia asiakaspalvelutilanteita ammattitaitoisesti. Tarjoat asiakkaille ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, ja osaat myös tehokkaasti ratkaista ongelmia ja konflikteja sekä tarvittaessa ohjata asiakkaita oikeisiin tahoihin.

Odotamme sinulta vähintään keskiasteen tutkintoa, mieluiten asiakaspalveluun, kiinteistöalalle tai perintätoimiin liittyen. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä ja isännöintitoimistossa työskentelystä katsotaan eduksi. Hyvä tietämys taloyhtiöiden hallinnosta, lainsäädännöstä ja kiinteistönhoidosta on myös plussaa. Lisäksi tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on hyvä suomen kielen taito, muista kielistä on sinulle etua. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta Tampuuri-ohjelmasta, se on selkeä etu.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työnkuvan ammattitaitoisen tiimin parissa. Saat mahdollisuuden kehittää asiakaspalvelu- ja isännöintiosaamistasi ja tehdä merkityksellistä työtä asukkaiden ja taloyhtiöiden hyväksi.

Eezy toimii Maininki Kiinteistöpalvelut Oy:n rekrytointikumppanina ja vastaa hakuprosessista, mutta työsopimus allekirjoitetaan suoraan Maininki Kiinteistöpalvelut Oy:n kanssa.
Hae tehtävää täyttämällä hakemuslinkki viipymättä! Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Hakemuksia käsitellään hakuajan aikana, ja tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, ole rohkeasti yhteydessä: HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014.

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakaspalvelija isännöintitoimistoon

Eezy Henkilöstöpalvelut
Varsinais-Suomi
Kaarina
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Adecco
Raisio
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kouvola
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti