Skip to main content

Astiahuoltaja talvisesonkiin 2023 - 2024

Haemme astiahuoltajia tunturikeskuksiin sesongille!

Kiinnostaako sinua kokea Lapin lumoava talvi ja työskentely sesongissa? Mikäli olet reipas työhön tarttuva työntekijä - voit olla etsimämme henkilö!  Etsimme energisiä astiahuoltajia tunturikeskuksiin asiakasyrityksiimme talvikaudelle 2023 - 2024. Hakemamme tekijä työskentelee tiskauksen parissa apunaan erilaiset teolliset tiskikoneet. 

Mitä odotamme hakijalta: 

Työtehtävässä suoriutuminen edellyttää reipasta ja positiivista asennetta. Emme edellytä sinulta koulutusta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Kuitenkin kokemusta enemmän arvostamme halua oppia ja kehittyä sekä oikeaa asennetta työtä kohtaan. 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ravintola-alan taitoja mukavassa työympäristössä.  Työskentelypaikkasi määräytyy toivomuksiesi mukaan, työllistämme tekijöitä muun muassa Leville, Ylläkselle ja Saariselälle. Työtä on mahdollista tehdä koko- tai osa-aikaisesti. Työsuhde tehdään sopimuksen mukaan sijoittuen marraskuun ja huhtikuun välille. Tarjoamme hyvälle tekijälle myös mahdollisuuden jatkaa sesongin jälkeen. Lisäksi vaihtelua ja erilaisia työkokemuksia kaipaavien on mahdollista tehdä halutessaan töitä eri asiakasyrityksille. Kattava perehdytys työtehtävään järjestetään asiakasyrityksen puolesta työsuhteen alussa. Palkkaus: Sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään työehtosopimuksen (11,16 - 12,03) mukaisesti. 

Lisätiedot:

Jätätähän hakemuksesi 22.06.-23 mennessä. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä 0400 188 666.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Astiahuoltaja talvisesonkiin 2023 - 2024

Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Inari
Kittilä
95900 Kolari
Muonio
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti