Skip to main content

Automaatioinsinööri, DCS&SIS

Oletko sinä seuraava muutoksen tekijämme? 

Hei sinä, joka haluat olla mukana luomassa elinvoimaisempaa maapalloa tuleville sukupolville! Liity rohkeaan joukkoomme. Olemme maailman johtava uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin. Luodaan yhdessä muutosta kohti vastuullisempaa tulevaisuutta. 

Etsimme nyt

Automaatioinsinööriä DCS ja SIS sovellusten kehitykseen ja ylläpitoon

NAPCON Services ryhmään Porvooseen

Vastuualueesi tulee käsittämään koko Porvoon jalostamon, josta löytyy monimuotoinen järjestelmä- ja sovellusympäristö. Tueksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Tehtävä sijoittuu NAPCONin Services -toimintoon, joten käytössäsi on huippuasiantuntijoita myös muilta ammattialoilta.

Ryhmämme tarjoaa Production Performance Services -palvelua Porvoon jalostamolle. Palveluun sisältyy DCS- ja SIS-sovellusten, kehittyneiden säätöjen (APC - Advanced Process Control), TOP-prosessitietokonejärjestelmän ja on-line prosessianalysaattoreiden ylläpito ja kehitys.

Tule meille

Luomme muutosta. Työskentelemme inspiroivassa ja kehittyvässä liiketoimintaympäristössä, jossa kaikella, mitä teemme, on yksi tarkoitus: luoda elinvoimaisempi maapallo tuleville sukupolville. Kasvamme uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa ja olemme vahvasti mukana vaikuttamassa tulevaisuuteen. Arvot näkyvät meillä arjessa joka päivä: me välitämme, me olemme rohkeita, me teemme yhteistyötä.

Välitämme toisistamme. Turvallisuus on kaiken tekemisemme ytimessä. Haluamme, että työmme tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Me Nesteellä edistämme kulttuuria, jossa jokainen on tervetullut ja tuntee olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi omana itsenään.

Kasvamme yhdessä. Muutos tuo uusia mahdollisuuksia ja ruokkii rohkeutta ja uteliaisuutta. Globaalisti kasvavana yrityksenä tuemme jokaisen kehittymistä monipuolisilla oppimis- ja uramahdollisuuksilla. Teemme töitä yhdessä fiksusti ja joustavasti.

Lisäksi tarjoamme nesteläisille Suomessa erilaisia etuja, esimerkiksi henkilöstörahaston osana kokonaispalkitsemista, hyvän työterveyshuollon ja laajan sairaus- tai vakuutuskassan jäsenyyden. Tuemme myös vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuurietuja.

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja lähialueilta.

Lisää työstä

Roolisi vastuullisen tulevaisuuden luomisessa:

  • ylläpidät ja kehität automaatiosovelluksia ja niiden malliratkaisuja
  • osallistut ongelmanratkaisuun ja tuet, ohjeistat ja koulutat Porvoon jalostamon henkilöstöä
  • toimit asiantuntijana HAZOP/LOPA turvallisuusanalyysien teossa
  • tuet Suomen tuotantolaitosten investointiprojekteja sekä muutostöiden suunnittelua omalla asiantuntemuksellasi

 Onnistumisen avaimet tässä roolissa:

  • prosessi- tai automaatiotekniikan AMK tai korkeakoulututkinto
  • kokemusta automaatio- tai turva-automaatiojärjestelmien sovellussuunnittelusta (Valmet, Honeywell, Emerson)
  • sujuva englannin ja suomen kielitaito
  • määrätietoinen, suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä prosessiteollisuuden parissa, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat.

Näin haet meille
Mietitkö vielä, kuinka hyvin sovimme yhteen? Tee lyhyt testi! neste.fi/peli.

Haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme ansioluetteloasi, saatekirjettäsi ja palkkatoivettasi viimeistään 14.6.2023. Huomaathan, että voimme aloittaa haastattelut jo hakuaikana heti soveltuvan kandidaatin löydyttyä.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä:
Ryhmän esihenkilö Ari Aitolahti, puh 050 458 7375 tai [email protected]
Kehitysinsinööri Marko Kiuru, puh 050 458 6778 tai [email protected]
Prosessiiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. Ensimmäiset haastattelut on aikataulutettu alustavasti viikolle 21. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään hänen suostumuksellansa turvallisuusselvitys.

Neste

Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. 75 vuoden kokemuksella jalostamisesta olemme nyt maailman suurin uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle. Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet ilmastolle, luonnon monimuotoisuudelle, ihmisoikeuksille sekä toimitusketjulle ja raaka-aineille. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on saavuttaa hiilineutraali ja luontopositiivinen arvoketju vuoteen 2040 mennessä. Menestystämme on luomassa 5 400 ammattilaista 16 maassa. Lue lisää: neste.fi/konserni. Inspiroidu tarinastamme.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automaatioinsinööri, DCS&SIS

Porvoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti