Skip to main content

Kiinnostuitko meistä yrityksenä, mutta et löytänyt juuri sinulle sopivaa avoimena olevaa paikkaa? Tässä tapauksessa kerro ihmeessä meille missä sinä olisit hyvä, mitä sinä haluaisit meillä tehdä ja vaikka missä haluaisit kehittyä tulevaisuudessa.

Arvostamme suuresti aikaasi ja energiaasi, jonka käytät hakemuksen tekemiseen ja me lupaamme myös tutustua siihen ajatuksella ja ajan kanssa. Otamme hakemuksesi huomioon kun juuri sinulle sopiva paikka meillä aukeaa.

 

Enmac vaikuttavuus

Enmac synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Enmac synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Enmac

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Enmac Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus

Kokopäiväinen

Julkaistu 18.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti