Skip to main content

Avoin hakemus tuotannon tehtäviin

TYÖTEHTÄVÄ

Etsimme Oulun alueella sijaitseviin asiakasyrityksiimme reippaita tekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin.

Työtehtävät vaihtelevat asiakasyrityksestä riippuen, mutta voivat sisältää esimerkiksi tuotantolinjalla työskentelyä, kokoonpanoa, pakkausta, lajittelua ja laaduntarkkailua. Lisäksi voit sijoittua kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella myös varastotehtäviin tai pesulalle.

Työn kesto voi vaihdella muutamista viikoista useampiin kuukausiin. Tarjolla on säännöllisesti niin kokoaikaista kuin keikkaluontoistakin työtä. Kerrothan siis hakemuksessasi, millaista työtä etsit.

MITÄ TARJOAMME

Haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan, joka antaa sinulle mahdollisuuden uuden oppimiseen.
Työsopimus solmitaan työntekijän ja Adeccon välille ja me olemme apunasi kaikessa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa tarpeidesi mukaan.

ODOTAMME SINULTA

Toivomme keikkatyöntekijöiltä reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta oppia uutta. Aiempi kokemus tuotannon, varaston ja pesulan tehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä, sillä työtehtävät on mahdollista oppia, kunhan asenteesi on kohdillaan.

Lisäksi odotamme hakijoilta 18 vuoden ikää ja riittävää fyysistä kuntoa, sillä tuotannon työtehtäviin sisältyy usein jonkin verran ruumiillista työtä.

ADECCO

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ
Kiinnostuitko? Käy jättämässä avoin hakemuksesi ja CV:si Adeccon nettisuvuilla ja kerro lisää siitä, millaiset tehtävät kiinnostavat juuri sinua. Mikäli näemme, että meillä on kokemustasi ja toiveitasi vastaavia tehtäviä, olemme sinuun yhteydessä.

Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä hausta vastaavaan HR-konsulttiin:
Reetta Laurila, [email protected], p. 040 195 4695

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
tuotantotyö, varasto, pesula, Oulu, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Reetta Laurila, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus tuotannon tehtäviin

Adecco
Oulu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti