Skip to main content

AVOIN HAKEMUS, tuotantotyö

Meillä on jatkuvasti tarjolla uusia mielenkiintoisia tehtäviä tuotantotyön parissa asiakasyrityksissämme ympäri Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan seutua. Haetessasi mukaan tähän avoimeen tuotantotyöntekijänpooliin saat kuulla avautuvista tehtävistä ja voit valikoida joukosta juuri sinua kiinnostavat tehtävät.

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluu monipuolisia työtehtäviä tuotannon ja logistiikan eri työvaiheissa. Työsuhteita on tarjolla eri pituuksia ja sopimukset vaihtelevat määräaikaisista vakituisiin.

Odotamme

Toivoisimme reipasta asennetta, halua oppia uutta ja sinulla on tarkka itsenäinen työskentelytapa. Olet ratkaisukeskeinen, joustava ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi rekisteröimällä CV:si. Huom! Emme vastaanota kesätyöpaikkoja koskevia tiedusteluja puhelimitse. Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä jo hakuaikana ja kutsumme paikkaan sopivimmat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Hakemuksesi voi johtaa työmahdollisuuksiin nyt tai tulevaisuudessa!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

AVOIN HAKEMUS, tuotantotyö

Keski-Pohjanmaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.03.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti