Skip to main content

B2B-myyjä Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yritysten etujärjestö, johon kuuluu noin 115 000 jäsenyritystä eri puolilta Suomea ja useilta toimialoilta. Järjestö vahvistaa yrittäjyyttä, vaikuttaa yrittäjien puolesta ja verkostoi yrittäjiä valtakunnallisesti, alueellisesti maakunnissa ja paikallisesti kunnissa. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut.

Toimimme Bookersilla luotettuna myyntikumppanina Suomen Yrittäjille ja etsimme nyt uutta vahvistusta tiimiin! Yhteistyömme Suomen Yrittäjien kanssa on vakaalla pohjalla ja olemme kolmessa vuodessa nousseet Suomen Yrittäjien suurimmaksi jäsenhankintakanavaksi.

Työnkuvaus

Työssä vastaat uusmyyntitavoitteiden saavuttamisesta ja pääset kontaktoimaan valmiiseen kontaktilistaan nimettyjä yrityksiä, sekä yrittäjiä, tavoitteenasi saada asiakas Suomen Yrittäjien jäseneksi.

Ihanteellisesti sinulla olisi jo aikaisempaa kokemusta uusasiakashankinnasta sekä mahdollisesti myös yrittäjyydestä. Menestyäksesi tehtävässä on tärkeää, että omaat on aidon halun ymmärtää päämiehemme liiketoimintaa ja sinulla on intohimo viedä sitä eteenpäin kohti annettuja tavoitteita. Työtehtävä on mielenkiintoinen, johon kattava perehdytys, selkeät tavoitteet, sekä valmentava työkulttuuri antavat sinulle parhaat lähtökohdat ponnistaa urallasi eteenpäin.

 

  Bookers tarjoaa:

  • Työn parhaiden brändien parissa
  • Mielenkiintoisen tehtävänkuvan Suomen suurimman elinkeinoelämän järjestön parissa
  • Uudet modernit toimitilat sekä todistetusti koukuttavan ja mukaansa tempaavan yrityskulttuurin
  • Bookersin valmennuskokonaisuuden, joka tukee urapolkuasi jokaisella askeleella
  • Work-life tasapainon, jossa sinulle jää energiaa myös työajan ulkopuolelle
  • Kiinteän kuukausipalkan 1700€/kk + provisiot. Tavoitepalkkaus 2400€-2500€/kk parhaat tienaavat yli 2700€/kk
  • Tehtävä tarjoaa myös yksilöllisen urapolun asiantuntijamyynnin tai B2B-myynnin pariin, jolloin vastaat koko myyntiprosessista itse
  • Epassi flexin sekä laajennetun työterveyshuollon koejan ylitettyä

   

  Työaika: Maanantaista perjantaihin toimistoaikoina

  Aloitus: Sopimuksen mukaan

  Paikka: Kuopio, Viestikatu 3 - hyvien kulkuyhteyksien varrella


  Mitä nyt? Jätä hakemus ja me olemme sinuun yhteydessä. Rekrytointiprosessimme ovat tehokkaat, joten voitkin odottaa yhteydenottoa hyvin nopeasti.

   

  Lisätiedot tehtävästä:

  Eveliina Mäki, Rekrytointipäällikkö

  [email protected]

  Puh. 050 358 8901


  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti