Skip to main content

Bioanalyytikko, Espoo

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme bioanalyytikkoa Espooseen. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ bioanalyytikkona pitää sisällään?

Terveystalon bioanalyytikot ovat kliinisen laboratoriotyön ammattilaisia. Näytteenottotyön lisäksi monipuolinen tehtävänkuva sisältää lisäksi tehtävä sisältää laaja-alaisen paikallisen tutkimusvalikoiman ylläpitotehtäviä, tulosten arviointia ja raportointia. Laboratorioanalytiikan ja näytteenoton lisäksi pääset syventämään osaamistasi kliinisen fysiologian ja neurofysiologian kokonaisuuksilla. Pääset tekemään töitä erilaisten ihmisten kanssa, sillä tärkeä osa työnkuvaa on asiakaspalvelu sekä potilaan ja kollegojen ohjaaminen tutkimuksia varten ja näytteenottoon valmistauduttaessa.

Työsuhde on tuntityötä, työpäivien ja tuntien määrä muuttuu viikkotasoisesti aina tarpeen mukaan. Tällä hetkellä tarvetta on kesäkaudelle sekä syksyyn 2024. Työ on kaksivuorotyötä, jossa arkisin aamuvuoro on noin klo 7.30-15.30 ja iltavuoro noin klo 12.30-20.00. Työvuoroja myös viikonloppuisin. Työskentely tapahtuu pääosin tiimityöskentelynä, mutta tarvittaessa työskentelyä suoritetaan myös itsenäisesti.

On ihanaa, että saan tehtävässäni olla hoitotyössä mukana asiakasta lähellä ja ratkoa monenlaisia ongelmia. Teknisempi puoli ja erilaisilla laitteilla tehtävä työ tasapainottaa kokonaisuutta. Jatkuvan työkierron ansiosta meillä pääsee harjoittamaan bioanalyytikon ammattia todella monella eri sektorilla, mikä ei ole alallamme itsestäänselvyys, kertoo bioanalyytikko Tuulikki Malo Oulun Terveystalosta.

Lue lisää bioanalyytikon työstä Terveystalossa tai tutustu kollegan työhön täältä!

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
  • Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
  • Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 31.5.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään ,palveluvastaava Liisa Paljakka [email protected] 050 407 1942

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti