Skip to main content

Bioanalyytikko, Espoo Iso Omena

Laboratoriotyön ammattilainen, jos haluat keskittyä työssäsi siihen tärkeimpään, tule Terveystaloon!

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Bioanalyytikkoa Espooseen. Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä. Tutustu tehtävään ja hae mukaan!

Mitä työ bioanalyytikkona Terveystalo Iso Omenassa pitää sisällään?

Terveystalon bioanalyytikot ovat kliinisen laboratoriotyön ammattilaisia. Näytteenottotyön lisäksi monipuolinen tehtävänkuva sisältää laaja-alaisen paikallisen tutkimusvalikoiman ylläpitotehtäviä, tulosten arviointia ja raportointia. Laboratorioanalytiikan ja näytteenoton lisäksi pääset syventämään osaamistasi kliinisen fysiologian kokonaisuuksilla. Pääset tekemään töitä erilaisten ihmisten kanssa, sillä tärkeä osa työnkuvaa on asiakaspalvelu sekä potilaan ja kollegojen ohjaaminen tutkimuksia varten ja näytteenottoon valmistauduttaessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Iso Omenan yksikkö on auki vuoden jokaisena päivänä, niin viikonloppuisin kuin pyhäpäivinäkin. Työvuorosuunnittelumme on joustavaa, jolloin sinun on mahdollisuus työskennellä niin aamu- kuin iltavuoroissa. Lisäksi mahdollistamme työskentelyä myös muissa Terveystalon lähiyksiköissä.

Arkisin työ on kaksivuorotyötä, jolloin aamuvuoro on pääsääntöisesti klo 7.30-15.30 ja iltavuoro klo 12.15-20.15. Viikonloppuisin työvuoro sijoittuu noin klo 10-17 väliselle ajalle. Työvuorosuunnittelu yksikössämme pyritään toteuttamaan 6 viikon sykleissä, ja siinä pyritään aina huomioimaan ammattilaistemme erilaiset elämäntilanteet ja toiveet.

"On ihanaa, että saan tehtävässäni olla hoitotyössä mukana asiakasta lähellä ja ratkoa monenlaisia ongelmia. Teknisempi puoli ja erilaisilla laitteilla tehtävä työ tasapainottaa kokonaisuutta. Jatkuvan työkierron ansiosta meillä pääsee harjoittamaan bioanalyytikon ammattia todella monella eri sektorilla, mikä ei ole alallamme itsestäänselvyys" kertoo bioanalyytikko Tuulikki Malo Oulun Terveystalosta.

Lue lisää bioanalyytikon työstä Terveystalossa tai tutustu kollegan työhön täältä!

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Terveystalolaisten kokemuksia mm. työhyvinvoinnista, johtamisesta ja työyhteisön toimivuudesta mitataan kahdesti vuodessa toteutettavilla osaajatutkimuksilla. Osaajatutkimusten tulokset kertovat, että Terveystalossa viihdytään hyvin. Terveystalon bioanalyytikot ovat muun muassa erityisen tyytyväisiä siihen, että he tietävät mitä heiltä odotetaan tekemässään työssä, esihenkilö arvostaa työntekijöitään ja heidän tekemäänsä työtä sekä Terveystalon työyhteisössä on turvallinen ilmapiiri, jossa jokainen uskaltaa olla oma itsensä.

Laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
  • Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
  • Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on bioanalyytikon/laboratoriohoitajan koulutus. Tehtävä sisältää paljon ja monipuolisesti asiakaspalvelua, näytteenottoa sekä analytiikkaa. Toivomme hakijalta kokemusta myös kliinisen fysiologian osa-alueelta, mutta se ei ole pakollista. Tarjoamme jokaiselle työntekijälle aikaa uuden oppimiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 31.5.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään palveluvastaava Liisa Paljakka. Liisan tavoitat puhelimitse numerosta 050 407 1942.

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti