Skip to main content

Boliden Harjavalta hakee kahta prosessi-insinööriä

Boliden Harjavalta jalostaa kuparia ja nikkeliä uusiutuvan energiantuotannon, sähköistymisen ja vihreän siirtymän tarpeisiin. Yhtiön nikkelisulatto on ainoa Euroopassa ja sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista. Yhtiö työllistää yhteensä 570 eri alojen ammattilaista kupari- ja nikkelisulatolla ja rikkihappotehtailla Harjavallassa sekä kuparielektrolyysissä Porissa. Yhtiön vuoden 2023 tuotannon arvo oli 2,7 miljardia euroa.

Vahvistamme kupari- ja nikkelisulattomme organisaatioita ja haemme kahta prosessi-insinööriä tuotannon tuki- ja kehitystehtäviin. Toinen valituista henkilöistä tulee kuparisulatolle ja toinen kupari- ja nikkelisulatolle.

Tehtävät

  • Prosessi-insinöörinä ratkot päivittäisiä tuotannon ongelmatilanteita ja osallistut erilaisiin tuotannon kehitysprojekteihin.
  • Tässä tehtävässä pääset käsiksi tuotantoon ja prosesseihimme kirjaimellisesti. Työtä tehdään paljon tietokoneen äärellä, mutta monet kehitysprojektit ja ongelmanratkaisutilanteet vaativat myös lähempää tarkastelua tuotannossa.
  • Nikkelisulatolla työskentelee viiden hengen asiantuntijatiimi, joka raportoi nikkelisulaton käyttöpäällikölle. Kuparisulatolla tiimissä on kuusi asiantuntijaa, jotka raportoivat kuparisulaton käyttöpäällikölle.
  • Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä kupari- ja nikkelisulaton insinöörien ja operaattorien kanssa. Työtä tehdään tiimirajat ylittävästi ja lähimpiä työkavereitasi tulevat olemaan oman tiimin lisäksi projektiosaston ja tutkimus- ja kehitysosaston sekä ulkoisten toimijoiden kuten laite- ja prosessivalmistajien työntekijät.
  • Työpisteesi sijaitsee Harjavallassa Suurteollisuuspuistossa ja työ sisältää lähes päivittäin käyntejä tuotannossa. Tämän vuoksi tehtävässä on rajalliset mahdollisuudet etätyöhön.

Mitä odotamme sinulta?

  • Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta pyrometallurgiaan ja sulattotoimintaan. Et pelkää heittää työvaatteita päälle ja lähteä tuotantoon tutkimaan sulattoa.
  • Edellytämme valitulta henkilöltä DI-tutkintoa metallurgiasta kemiantekniikasta, prosessitekniikasta tai vastaavalta alalta
  • Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee. Koulutamme valitut henkilöt omiin järjestelmiimme. Eduksi katsotaan kesätyökokemus sulatolta.
  • Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Mitä Boliden Harjavalta tarjoaa sinulle?

  • Haluatko olla mukana muuttamassa maailmaa vastuullisten metallien avulla? Meillä se on mahdollista. Boliden lanseerasi ensimmäisenä maailmassa low carbon copper ja low carbon nickel -tuotteet. Meillä ja vähähiilisillä tuotteillamme on merkittävä rooli sähköistyvän maailman rakentamisessa.
  • Tarjoamme mahdollisuuden perehtyä metallien sulatusprosessiin ja siihen, miten metalleja käytännössä valmistetaan. Pääset jättämään oman kädenjälkesi tulevaisuutemme rakentamiseen erilaisten kehitysprojektien kautta.
  • Sulattomme ovat harvinaislaatuisia. Kuparisulattomme on ainoa Suomessa ja nikkelisulattomme ainoa koko Länsi-Euroopassa. Olemme osa Boliden-konsernia, joka on yksi maailman johtavista kaivos- ja sulattoyrityksistä.
  • Meillä työskentelet työympäristössä, jossa kannustetaan aidosti jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen.
  • Tarjoamme henkilöstölle erittäin kattavat henkilöstöedut, kuten oman työterveyshuollon, henkilöstörahaston, tulospalkkion ja monipuoliset edut vapaa-aikaan.
  • Apunasi on osaavien kollegoiden verkosto Boliden-konsernissa.

Tule rakentamaan eteenpäin satavuotista historiaamme ja kestävää tulevaisuutta metallien avulla – muille suuntaa näyttäen!

Kiinnostuitko?

Haemme ensisijaisesti innostuneella asenteella toimivaa tiimipelaajaa. Jos saimme mielenkiintosi herätettyä, jätä hakemus ja keskustellaan lisää!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.5.2024.

Lisätietoja tehtävästä saat:

  • Jaakko Korpela, kuparisulaton käyttöpäällikkö, puh. +358 40 7611307
  • Tommi Veneranta, nikkelisulaton käyttöpäällikkö, puh. +358 50 3770097
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Boliden Harjavalta hakee kahta prosessi-insinööriä

29200 Harjavalta
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 02.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti