Boliden Harjavalta Oy

Boliden Harjavalta Oy

Tietoa yrityksestä

Boliden Harjavalta on tehokas, vastuullinen ja kansainvälinen kuparin ja nikkelin jalostaja. Tuotamme metalleja eurooppalaisille teollisuusasiakkaille kannattavasti ja korkealaatuisesti. Nikkelisulattomme on ainoa Euroopassa ja Harjavallan sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista. Päätuotteitamme ovat kupari, nikkeli, kulta, hopea ja rikkituotteet.

Yrityksen kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Palveluksessamme työskentelee 550 eri alojen ammattilaista. Yrityksen vuoden 2021 tuotannon arvo oli 2,1 miljardia euroa.

Boliden Harjavalta on osa Boliden-konsernia, jonka erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien kierrätys. Konsernin henkilöstömäärä on noin 6 000, joista Suomessa työskentelee noin 1 500 henkilöä Boliden Harjavallan lisäksi Kokkolan sinkkitehtaalla ja Kevitsan kupari- ja nikkelikaivoksella. Bolidenin osake on listattu Nasdaq OMX Stockholm Large Cap -listalla.

Drive change for generations to come

Jokaisena työpäivänä haemme ratkaisuja, miten voimme edistää muutosta, jonka avulla tulevat sukupolvet saavat paremman yhteiskunnan. Miten uusien teknologioiden ja innovoinnin avulla voimme saada aikaan muutoksia, jotka vievät kohti kestävämpää liiketoimintaa? Miten voimme rohkeasti haastaa nykyisiä työskentelytapoja, oppia sekä kasvattaa huolta pitävän, globaalin yrityksen, jota erilaisuutemme vahvistaa?

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Metallit ja mineraalit
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asennus ja kunnossapito, Hallinto- ja toimistotyö, Henkilöstöhallinto, IT, Kuljetus ja logistiikka, Muu tehtäväalue, Osto ja hankinta, Projektihallinto, Talous ja rahoitus, Tekniikka, Teollisuus, Terveydenhuolto, Tuotanto, Turvallisuusala, Tutkimus
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Automaatiotekniikka, Kemia, Logistiikka ja tuotanto, Mekaniikka, Prosessisuunnittelu, Sähkötekniikka

Ota yhteyttä: 

Rekrytointi Boliden Harjavalta Oy 

Yrityksen sijainnit

Työpaikan ominaisuudet: 

Joustavat työajat
Kansainväliset mahdollisuudet
Liikunta- ja kulttuuriedut
Normaalia kattavampi työterveys
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat