Skip to main content

Category Manager, prosessiteollisuus

Ota seuraava askel urallasi ja hae ABB:lle! Globaali teknologiayhtiömme vauhdittaa yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi.

ABB:llä on selkeä tavoite edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta kaikissa ulottuvuuksissa: sukupuoli, LGBTQ+, taidot, etnisyys ja sukupolvet. Olemme yhdessä lähteneet matkalle, jossa jokainen meistä erikseen ja yhdessä suhtautuu myönteisesti yksilöllisiin eroihin ja arvostaa niitä.

Haemme reippaaseen tiimiimme Category Manageria, toimipisteesi voi sijaita Helsingissä, Vaasassa, Pirkkalassa tai Oulussa. Meillä on käytössä hybridityöskentelymalli, joten etätyöskentely onnistuu hyvin silloin kun työtehtävät sen sallivat.

Työskentelet osana noin kahdeksan henkilön hankinta- ja ostotiimiä. Koordinoit sähköistyksen ostotoimintaa yhdessä myynnin ja projektihoidon, sekä muun hankinta- ja osto-organisaation kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset työskentelemään monipuolisissa automaatio- ja sähköistysprojekteissa muun muassa metsäteollisuuden ja sähköajoneuvojen akkuvalmistaja-asiakkuuksien parissa. Category Managerilla on keskeinen rooli alihankkijoiden kilpailutuksessa sekä urakoitsijoiden urakkakyselyiden laatimisessa. Ammatilliselta taustaltasi voit olla projektipäällikkö, projektihankinnan ammattilainen tai matala- ja keskijännitesähkösuunnittelija.

Toivomme, että sinulta löytyy matkustushalukkuutta, sillä tehtävä vaatii 30-50 matkustuspäivää vuodessa.

Kulttuurimme ja etumme heijastavat arvojamme: rohkeus, välittäminen, uteliaisuus ja yhteistyö. Henkilöstömme arvostaa eduistamme tällä hetkellä eniten esimerkiksi bonusmallia, mahdollisuutta osallistua osakkeenomistusohjelmaan, jatkuvia oppimismahdollisuuksia, polkupyörä- ja muita hyvinvointi- ja perhe-etuja.

Vastuualueesi
- Hinta- ja sopimusneuvottelut vastuualueesi toimittajien kanssa
- Tarjouskyselyiden koordinointi sekä tarjousten läpikäynti
- Alihankintakomponenttien kilpailutus
- Kaapelointilaskelmat projekteille
- Projektikohtaiset asennussopimukset
- Vastuu toimittajahyväksyntäprosessista omalla vastuualueellasi
- Toimittaja- ja urakoitsijaverkoston kyvykkyyden varmistaminen
- Oman vastuualueesi kehitysprojektit
- Tiimityöskentely projektiympäristössä
- Myynnin ja projektihoidon tukeminen projektihankinnoissa

Taustasi
- Sinulla on insinöörin tutkinto sähkötekniikasta tai työkokemuksen kautta saavutetut vastaavat taidot
- Useamman vuoden kokemus sähköistysprojekteista tai sähköistyksen hankinnoista.
- Olet tottunut työskentelemään erilaisten urakoitsijoiden kanssa ja toimimaan aikataulupaineen kanssa
- Laaja tuntemus matalajännitekojeistoista sekä kaapelointi- ja kiskosiltaratkaisuista
- Asiakaslähtöinen asenne, kyky toimia monikulttuurisessa tiimissä
- Vahvat kirjalliset ja suulliset viestintätaidot suomeksi ja englanniksi. Ruotsin ja saksan osaaminen on etu

Lisätietoja meistä
Process Industries -divisioona toimittaa energianhallinta-, paperikonekäyttö, -sähköistys- ja tehdastietojärjestelmäratkaisuja, prosessitiedon hallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä palveluja teollisuusasiakkaille maailmanlaajuisesti. Ratkaisumme auttavat parantamaan tehtaiden ja yritysten tuottavuutta sekä vähentämään ylläpito- ja energiakustannuksia. Asiakkaamme toimivat metsä-, kaivos-, metalli-, elintarvike-, energia-, lääke-, ja sementtiteollisuuden toimialoilla. ABB on toteuttanut laajoja sähköistys- ja automaatioprojekteja erityisesti metsäteollisuudelle jo yli 30 vuoden ajan.

ABB työllistää Suomessa noin 5000 henkilöä ja on yksi suurimmista teollisista työnantajista. Suomen ABB toimii yli 20 paikkakunnalla ja tehdaskeskittymät sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Porvoossa ja Haminassa. Globaalina yrityksenä pystymme tarjoamaan myös kansainvälisiä työmahdollisuuksia.

Yhteystiedot: Oletko kiinnostunut tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi 15.5.2024 mennessä. Odotamme innolla hakemustasi! Lisätietoja ABB:stä: www.abb.com
Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Kim Boije, puh. +358 50 332 2997. Kim on parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 8.5. klo 10.00-12.00 ja perjantaina 10.5. klo 13.00-15.00.
Työpaikan osoite: Strömbergintie 1 B, 00380 Helsinki
Palkkaus: -
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/7fbc5490-0...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 15:35
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 7fbc5490-0648-4065-ab73-9bc93a6115ef

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

ABB vaikuttavuus

ABB synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

ABB synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for ABB

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko ABB Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Category Manager, prosessiteollisuus

ABB Oy
Helsinki
Vaasa
Pirkkala
Oulu
Uusimaa
Pohjanmaa
Pirkanmaa
Pohjois-Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti