Skip to main content

CNC-koneistaja / aarporaaja

Etsimme asiakkaallemme kokenutta CNC-koneistajaa / aarporaajaa Akaalle!

Työnkuva

Tässä tehtävässä pääset koneistamaan suuria kappaleita isoilla koneilla uusien tuotteiden parissa. Töitä on tarjolla 40 h/vko ja kyseessä on 2-vuorotyö, jossa työvuorot sijoittuvat arkeen klo 6-14 ja 14-22.

Odotamme

sinulla olevan aiempaa kokemusta koneistustehtävistä. Olet oma-aloitteinen, rehti ja hyvän asenteen omaava sekä itsenäiseen työhön kykenevä tekijä. Katsomme eduksi piirustusten lukutaidon sekä kokemuksen aarporauksesta ja Heidenhain -ohjausjärjestelmästä.

Tarjoamme

Kokemuksesi ja osaamisesi huomioivan palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään uusien tuotteiden parissa.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, [email protected].

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. HPL:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

CNC-koneistaja / aarporaaja

37800 Toijala
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti