Skip to main content

CNC-Koneistajia Vaasaan

Etsimme menestyvälle metallialan asiakkaallemme CNC-koneistajia Vaasaan.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta alalta. Työssäsi voit käyttää sekä manuaalisia sorveja ja jyrsimiä että CNC-ohjelmoituja työstökoneita. Työnkuvaan kuuluu mahdollisesti myös viimeistelyä sekä muita konepajan työtehtäviä. Konepiirustusten lukutaito on iso etu tehtävää haettaessa, mutta ei täysin välttämätön vaatimus.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.

Toivomme hakijalta:

  • kykyä toimia omatoimisesti ja itsenäisesti opeteltuasi tehtäväkenttäsi
  • vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta
  • mahdollisuutta sitoutua työhön pitkäksi aikaa

Tarjoamme:

  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • hyvät työskentelyolosuhteet
  • hyvät ansiomahdollisuudet

Rekrytointia hoitaa Barona ja työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena. Hyvin työstään suoriutuvilla on mahdollisuus myöhemmin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakkaan palkkalistoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Hae paikkaa viimeistään 29.05.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], +358 50 597 4102

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

CNC-Koneistajia Vaasaan

Barona Teollisuus
Vaasa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Jyväskylä
Barona Teollisuus
Vaasa
Barona Teollisuus
Vaasa
Ab Ferromek Oy
Kruunupyy
Barona Teollisuus
Outokumpu
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti