Skip to main content

Cor Group -konsernin liiketoiminnan kehitys- ja analytiikkatiimi etsii joukkoonsa sinua, Data Engineer.

Suosittelen jatkamaan lukemista, jos

 • tietokannat, tiedon varastointi ja prosessointi sekä ohjelmointi ovat lähellä sydäntäsi
 • itsensä haastaminen ja uuden oppiminen ei lannista sinua
 • haluat työskennellä monipuolisesti erilaisten lähdejärjestelmien ja teknologioiden parissa
 • nautit siitä, että päivän lopuksi koet saaneesi asioita aikaiseksi ja tuotoksesi menevät käyttöön.

Mitä Data Engineer tekee?

Data Engineerinä vastaat yhden tai useamman liiketoiminnan dataintegraatioista, datan mallintamisesta tietokantoihin ja datan prosessoinnista raportoinnin ja analytiikan tueksi. Teet töitä yhdessä liiketoiminnan analyytikkotiimin kanssa. Lisäksi olet mukana tukemassa tiedon laadullisia prosesseja ja tuotteiden jatkojalostamista raportoinnin ja analytiikan tarpeita tukevaksi. Osallistut tiedon jäsentelyyn sekä siitä tehtävän laskennan toteuttamiseen ja jalostat saatavilla olevaa tietoa jatkuvan kehittämisen periaatteella.

Mitä tarjoamme?

Olet osa liiketoiminnan kehitys- ja analytiikkatiimiämme, jossa työskentelee tällä hetkellä hieman yli 10 henkilöä. Tiimimme vastaa konserniyhtiöidemme analytiikasta ja raportoinnista ja se koostuu Data Engineerien lisäksi muista data- ja ohjelmistoalan ammattilaisista. Erityisen huolen ammatillisen osaamisesi kehittämisestä pitävät tiimistä löytyvät Data Engineer Lead ja teknologiajohtaja. Toteutamme analytiikka- ja raportointiratkaisut end-to-end, joten et jää yksin puuhastelemaan dataputkiesi kanssa, sillä tuotoksiesi hyödyntäjät istuvat vieressäsi.

Data Engineerin tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja aloituspäivästä sovitaan yhdessä kanssasi. Päätoimipaikkasi voi sijaita joko Helsingissä tai Oulussa: teemme työtä kuitenkin hyvin joustavasti toimistoillamme sekä etänä, ja voit vaikuttaa oman työntekosi paikkoihin ja rytmiin. Kilpailukykyisen palkan lisäksi työntekijämme saavat käyttöönsä monipuoliset henkilöstöedut, muun muassa työsuhdepolkupyörän sekä erilaisista etupaketeista koostuvat korit, joista jokainen voi valita itselleen sopivan, satojen eurojen arvoisen kokonaisuuden.

Cor Group -konserni on suomalainen, kasvava yhtiöperhe, joka luo uusia palveluita terveyteen ja hyvinvointiin. Yrityksiämme ovat muun muassa Coronaria, Silmäasema, Professio, Kuntokeskus Liikku ja Labquality. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 364 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 3500 ammattilaista. Olemme alusta lähtien uskaltaneet haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtineet, miten voisimme tehdä asioita paremmin tai järkevämmin. Tervetuloa jatkamaan kanssamme tätä työtä!

Mitä toivomme sinulta?

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai vielä uraasi aloitteleva tulevaisuuden tähti. Toivomme kuitenkin, että ohjelmoinnin ja tietokantojen perusteet ovat sinulla jo hyvin hallussa sekä haluat oppia uusista teknologioista ja sinulla on kyky oma-aloitteisesti hakea tietoa niistä. Myös suoritettu korkeakoulututkinto (tekninen, luonnontieteellinen) on etu.

Seuraavista teknologioista on erityisen paljon hyötyä tehtävän haltuunotossa:

 • Python
 • Relaatiotietokannat (MySQL, MariaDB, MS SQL, …)
 • Gitlab CI/CD
 • Kontitus- ja virtualisointiteknologiat erit. Docker

Lisäksi osaaminen seuraavista teknologioista on hyödyllistä, muttei välttämätöntä:

 • Debian/Alpine Linux
 • Apache Airflow
 • C/C++ (14 tai uudempi)

Ilmoitathan mahdollisimman pian kiinnostuksestasi vastaamalla muutamaan kysymykseen ja jättämällä yhteystietosi. Jatkaisimme juttua kanssasi mielellämme heti kun mahdollista! Viimeinen hakupäivä on 18.12.2022.

Jäikö jokin vielä arveluttamaan? Ethän epäröi olla yhteyksissä! Lisätietoja tehtävistä antavat Cor Groupin liiketoiminta- ja analytiikkatiimin vetäjä Teemu Päkkilä (040 653 6445) ja Data Engineer Lead Henna Junes (040 537 3988), joihin voit olla yhteyksissä matalallakin kynnyksellä.

Teemun tavoitat varmimmin seuraavina ajankohtina:

 • 2.12. klo 10-11
 • 8.12. klo 14-15
 • 13.12. klo 13-14

Ja Hennan seuraavasti:

 • 28.11. klo 9-10
 • 7.12. klo 15-17
 • 12.12. klo 9-11

Haku alkaa 23. marraskuuta 2022 ja päättyy 18. joulukuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Cor Group

Cor Groupin tarina sai alkunsa vuonna 1988, kun neljä nuorta oululaista lääkäriopiskelijaa päättivät ruveta julkaisemaan erilaisia oppaita lääkäreiden työtä helpottamaan. He myivät pian suosittuihin oppaisiin mainostilaa ja rahoittivat näin kurssimatkansa. Oppaat osoittautuivat erittäin hyödyllisiksi lääkäreille ja niiden suosio vain kasvoi. Nopeasti yritystoiminta kasvoi tästä ulottuen myös muille liiketoiminta-alueille. 

Cor Groupin yrityksissä on alusta lähtien uskallettu haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtia, miten eri asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin. Se on osoittautunut erinomaiseksi tavaksi toimia, ja tuonut usein selkeää kilpailuetua. Vastaava kriittisyys ja ennakkoluulottomuus on myös rohkaissut yrityksen omistajia kasvattamaan liiketoimintaansa silloinkin, kun muut ovat epäröineet. Riskejä on uskallettu ottaa, virheistä on pyritty oppimaan ja onnistumista iloitsemaan. Tänään konsernimme liikevaihto on noin 360 meur ja meillä työskentelee yli 4 000 asiantuntijaa. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Data Engineer

Oulu
Helsinki
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 24.11.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti