Skip to main content

Sairaanhoitaja, Päivärinne

Kiinnostaako sinua hoivan ja tiimin toiminnan kehittäminen? Onko sinulle ikäihmisten hyvä hoito lähellä sydäntä?

Tule sairaanhoitajaksi Hämeenlinnassa sijaitsevaan Päivärinteen palvelutaloomme vakituiseen työsuhteeseen! Tässä tehtävässä sairaanhoitajan työ painottuu kotihoidon yhteisölliseen asumiseen. Työ on pääasiassa päivätyötä arkisin. Työssä on myös osa-aikaisen työajan mahdollisuus.

Miksi meille kannattaa tulla töihin? Me tarjoamme mm.

sairaanhoitajan paikan hyvässä työyhteisössä

ePassi Flex -palvelun 250€/vuosi, jota pystyt hyödyntämään esim. liikunta- ja kulttuuripalveluihin, julkisen liikenteen matkakustannuksiin tai hierontaan, etua jaetaan kahdessa erässä ja uusille työntekijöille työskentelyn suhteessa, kun työsuhde on kestänyt kuukauden

työsuhdepyöräedun

virkistyspäiviä ja muistamme työntekijöitämme tärkeinä merkkipäivinä, kuten 30-, 40-, 50- ja 60-vuotissyntymäpäivinä

kunnon perehdytyksen, meillä pääset oppimaan uutta myös sähköisessä oppimisympäristössämme Skholessa

laajat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa

Päivärinteen palvelutalo sijaitsee Hämeenlinnassa. Päivärinteen palvelutalossa on 28 ympärivuorokautisen asumisen asukaspaikkaa ja 30 yhteisöllisen asumisen asukaspaikkaa ikäihmisille. Lisätietoja Päivärinteestä voit lukea: https://yrjojahanna.fi/palvelutalot/paivarinne/

Tehtävässä edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Huomioimme kuitenkin myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on opinnoista suoritettuna väh. 140 opintopistettä. Tehtävässä edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkkahaitari tässä tehtävässä on 2557,85€/kk - 2843,37€/kk. Opiskelijoiden kohdalla palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan. 

Miltä kuulostaa?

Lisäkysymykset mahdolliselle tulevalle esihenkilöllesi: johtaja Taina Buljugin puh. 050 509 1758 tai sähköpostitse: [email protected]

Jätä hakemuksesi tehtävään 28.4.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti näemme haastattelussa!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitääpalvelutalokiinteistöjäeri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, Päivärinne

Hämeenlinna
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 02.04.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti