Skip to main content

Data Scientist, Säästöpankkikeskus

 

Tahdotko olla viemässä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntämisen seuraavalle tasolle? Haemme data scientistiä analytiikan kehitykseen.

Data Scientist toimii Säästöpankkiryhmän Data ja analytiikka -tiimissä, jonka tehtävänä on kehittää ja edistää datan sekä analytiikan hyödyntämistä Säästöpankkiryhmässä liiketoiminnan tarpeiden pohjalta. Rooli on meillä uusi, joten pääset vahvasti vaikuttamaan työn sisältöön ja analytiikan hyödyntämisen tulevaisuuteen. Tehtävänäsi on kehittää ja luoda ennustavan analytiikan malleja, sekä auttaa meitä ottamaan seuraava askel mm. suurten kielimallien (LLM) hyödyntämisessä.

Teemme analytiikan kehitystä modernissa ja hyvin toimivassa ympäristössä. Meillä käytössä Snowflake, SnowPark sekä Python. Toivommekin, että otat vastuun tämän ympäristön jatkokehityksestä. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä data-analyytikoidemme kanssa, sekä toimimaan kehittämistiimissä, jossa on osaava joukko omista ja konsulteista koostuvia ammattilaisia. Teemme kehittämistä ja ylläpitoa ketteriä menetelmiä hyödyntäen.

Haku alkaa 21. toukokuuta 2024 ja päättyy 4. kesäkuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta vahvaa Python ja SQL-osaamista, sekä kiinnostusta teknisen alustan kehittämisestä entistä paremmaksi. Kokemus asiakkuus- ja myyntidatojen hyödyntämisestä analytiikassa on eduksi tässä tehtävässä. Arvostamme myös avointa tiedon jakamista, joten toivomme sinunkin olevan sopivan sosiaalinen, positiivinen ja oma-aloitteinen. Data-tekemiseen soveltuva koulutus ja/tai vuosien kokemus luovat sinulle hyvän pohjan tähän rooliin. Sinulla on kyky kommunikoida ja tuottaa sisältöä suomeksi ja englanniksi. Olet positiivinen ja utelias joukkuepelaaja ja ymmärrät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan osana osaavaa ja innostunutta tiimiä. Työsuhteen edut ovat erinomaiset: hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti ja taloudellisesta hyvinvoinnistasi huolehtii henkilökohtainen säästöpankkiirisi. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa, vaikkakin joustava hybridityö on meidän tapamme yhdistää etä- ja lähityö yksilöllisten tarpeiden ja työtehtävien mukaan.

Haluatko liittyä joukkoomme? Lähetä hakemuksesi viimeistään 4.6.2024. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa data- ja analytiikkajohtaja Jyri Mustonen, numerosta +358 50 563 8919.

Säästöpankkikeskus

Säästöpankkikeskuksen tarkoituksena on auttaa Säästöpankkiryhmän pankkeja menestymään valtakunnallisessa kilpailussa. Olemme toiminnallinen organisaatio, joka koostuu 7 yhtiöstä ja joukkueessamme työskentelee yli 400 huippuosaajaa. Kehitämme yhdessä Säästöpankkien kanssa säästöpankkikokemusta, joka näkyy asiakkaille talouden asiantuntijuutena, ainutlaatuisena palvelukokemuksena, kiinnostavana markkinointina ja rohkeana viestintänä - otamme asiakkaamme tosissamme.

Säästöpankkiryhmässä tahdomme toimia suomalaisten yhteisöjen ja ihmisten hyvinvoinnin tukena. Lahjoitamme osan voitostamme erilaisiin kohteisiin ja tutkimussäätiömme myöntää vuosittain apurahoja tieteellisen tutkimuksen tukemiseen. Vastuullisuus näkyy myös sijoituskohteissamme sekä luotonmyönnössä. Pääset tutustumaan aiheeseen lisää verkkosivuillamme

*Säästöpankkikeskuksen muodostavat Säästöpankkien Keskuspankki, Sp-Kiinnitysluottopankki, Sp-Rahastoyhtiö, Sp-Henkivakuutus, Sp-Koti, Säästöpankkiliitto sekä Säästöpankkipalvelut. Lisätietoja saat osoitteesta www.saastopankki.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Data Scientist, Säästöpankkikeskus

Helsinki
Hybridityö

Julkaistu 02.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti