Mandatum

Mandatum
Bulevardi 56
100 HELSINKI

Tietoa yrityksestä

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. 

Liiketoimintamme menestyksen keskiössä ja tavoitellun kasvumme mahdollistajina ovat osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö, vahva brändi, merkittävä markkina-asema ja sijoitustoiminnassa onnistuminen. Palveluksessamme on tällä hetkellä yli 600 rahan ja hengen ammattilaista.

Mandatum-konserniin kuuluu kaksi liiketoiminta-aluetta, henkivakuutus ja omaisuudenhoito. Mandatum Life (Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö) tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen varainhoidon, palkitsemisen, eläkevarautumisen ja henkilövakuuttamisen palveluita. Mandatum Asset Management on sijoituspalveluyritys, joka yhdistää rahastoliiketoiminnan, täyden valtakirjan ja konsultatiivisen varainhoidon palvelut.

Mandatum Oyj listattiin Helsingin pörssiin 2.10.2023.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Finanssi- ja rahoituspalvelut
Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €

Osoite

Bulevardi 56
100 HELSINKI

Työpaikan ominaisuudet: 

Henkilökohtainen koulutus- tai kasvubudjetti
Joustavat työajat
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Normaalia kattavampi työterveys
Työmatkaetu
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat
Yritysvastuuohjelma