Skip to main content

Rekrykoulutus: Digital&Visual Marketing Specialist

Mainostoimisto Precis - Digital & Visual Marketing Specialist (Hämeenlinna)

Precis on mainostoimisto ja videotuotantoyhtiö, joka sijaitsee Hämeenlinnassa, palvellen asiakkaitaan kansallisesti ja kansainvälisesti. Precis tarjoaa kaikki asiakkaan tarvitsemat myynnin ja markkinoinnin välineet ja sisällöt liiketoimintansa kehittämiseen. Samalla Precis tarjoaa henkilökunnalle aktiivisen ja monipuolisen työympäristön sekä tuen kehittyä ammatillisesti.

Haemme nyt tiimiimme vahvistusta Digital & Visual Marketing Specialist -nimikkeellä, hyvällä ulosannilla ja pelottomalla asenteella.
Tehtäviisi kuuluu graafisen puolen avustavien tehtävien (teksti- ja kuvatuotannot) lisäksi kampanjasuunnittelua ja markkinoinnin sekä myynnin analytiikkaa. Koulutuksen kautta pääset sisään AI-työkalujen tarjontaan ja ovat valmis jalkauttamaan tätä tietoutta muulle henkilökunnalle, esim. workshopeissa fasilitoiden. Pyrimme jatkuvasti tehostamaan myynnin ja markkinoinnin prosesseja myös sisäisesti ja pääsetkin kehittämään myyntiputkea kokonaisuutena mm. tekoälyä hyödyntäen.

Kokemus mainostoimistotyöskentelystä, Adobe CC:n hallinnasta ja WordPress-maailmasta ovat ehdottomasti eduksi. Etua on myös, mikäli olet dataorientoitunut ja sinua kiinnostaa sen analysoiminen sekä hyödyntäminen AI-avusteisesti. Kukaan meistä ei ole valmis, eikä sinunkaan tarvitse sitä olla. Muotoilemme näköisesi roolin sopimaan yrityksen tavoitteisiin, yhdessä.
Toimistomme sijaitsee Hämeenlinnassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Työajoissa hyödynnämme hybridimallilla, johon kuuluu lähtökohtaisesti työskentely toimistolla kahdesti viikossa.

Kasva tehtävään Marketing Tech & AI RekryKoulutuksen kautta

Työpaikka täytetään Marketing Tech & AI RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta. Lue lisää ohjelmasta: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/marketing-tech...
Haku päättyy 6.5.2024, mutta mukaan kannattaa hakea heti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:
1.Täytä virallinen hakemus TE-toimistolle ja varmista, että työnhakusi on voimassa:
Päijät-Häme: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/720742
Kanta-Häme: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/720740
2.Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään: https://talentgate.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=141 . Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Lisätietoja: Julia Räty, puh. +358 50 308 6614, sähköposti: [email protected].

Marketing Tech & AI RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueiden ELY-keskusten ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueiden työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.

Yhteystiedot: Lisätietoja: Julia Räty, puh. +358 50 308 6614, sähköposti: [email protected].
Työpaikan osoite: 13200 Hämeenlinna
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: 21.05.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 06.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/c803fc0f-1...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 13:05
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c803fc0f-1334-4587-a609-671858da5c2d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rekrykoulutus: Digital&Visual Marketing Specialist

Mainostoimisto Precis Oy
Hämeenlinna
Kanta-Häme
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti