Skip to main content

Etuuskäsittelijä, kuntoutusetuudet

Onko sinulle tärkeää saada päivittäisessä työssäsi aikaan jotakin merkityksellistä? Jos ihmisten auttaminen ja heidän arkensa turvaaminen kiinnostaa sinua, tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa.

Haemme kuntoutusetuuksien ratkaisukeskukseen määräaikaisia etuuskäsittelijöitä. Työsuhteesi alkaa sopimuksen mukaan ja määräaikaisuus kestää enimmillään 31.12.2024 saakka. Työskentelypaikkakunta on Oulu, Tampere, Hyvinkää, Seinäjoki tai Vaasa.

Työ sisältää kuntoutusetuuksien monipuolista ja kokonaisvaltaista käsittelyä. Etuuskäsittelijänä valmistelet ja ratkaiset hakemuksia ja ohjaat asiakasta etuuksien hakemisessa. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin sekä puhelimitse että kirjallisesti.

Työtehtävistä riippuen tarjoamme mahdollisuuden työskennellä joustavasti sovitulla paikkakunnalla ja tehdä etätyötä.

Tarjoamme sinulle

  • hyvän perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena esimerkiksi koulutusten avulla
  • palkan alkaen 2472,25 e/kk
  • lounasedun ja kattavan työterveyshuollon.

 Odotamme, että sinulla on

  • vähintään ammatillinen tutkinto tai alempi korkeakoulututkinto tehtävään soveltuvalta alalta
  • rohkeutta ja kykyä työskennellä ja oppia itsenäisesti
  • tavoitteellinen työote ja motivaatio kehittyä työssäsi
  • hyvät tietotekniset taidot ja pystyt käyttämään useampia järjestelmiä samanaikaisesti
  • sujuva suomen kielen taito ja hyvät kirjalliset sekä suulliset viestintätaidot. Valmius ruotsin- tai englanninkieliseen etuuskäsittelyyn katsotaan eduksi.

Hyödyksi on myös, jos

  • olet valmis ottamaan vastaan haasteita, mutta et vierasta rutiinityötä
  • tuot työyhteisöön positiivista ja toisen työtä arvostavaa asennetta
  • olet itseohjautuva ja pystyt siirtymään sujuvasti tehtävästä toiseen.

Me Kelassa kehitämme henkilöstökokemustamme jatkuvasti. Panostamme itse- ja yhteisöohjautuvaan työhön ja arvostamme henkilöstöämme. Teemme työtä monipaikkaisesti mutta rakennamme myös yhteisöllisyyttä. Väestöliitto myönsi Kelalle vuonna 2021 Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen merkiksi siitä, että meillä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on sujuvaa.

Kelan esihenkilöt työskentelevät valmentavalla otteella, joten esihenkilö on tukenasi työn arjessa ja auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Kuntoutusetuuksien ratkaisukeskuksessa meitä työskentelee noin 330 ammattilaista, ja toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä, ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus, niin katsotaan, voisimmeko tarjota sinulle mielekkään työn ja seuraavan askeleen urapolullasi. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 28.4.2024. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Maarit Mustakangas-Leppänen 17.4.2024 klo 10.00 - 11.00, p.040 5793975 ja ryhmäpäällikkö Suvi Juonoja 24.4.2024 klo 12.00 -13.00, p.050 5599338.

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme ja käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi teetämme valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen. Voit lukea aiheesta lisää osoitteessa www.supo.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Etuuskäsittelijä, kuntoutusetuudet

Oulu
Tampere
Vaasa
Hyvinkää
Seinäjoki
Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 29.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti