Kela

Kela

Tietoa yrityksestä

Hyvinvointi syntyy yhdessä

Suomalainen sosiaaliturva ei synny itsestään. Sen rakentamiseen tarvitaan osaajia.

Kela huolehtii Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kelassa on töissä yli 7 500 eri alan ammattilaista. Valtaosa työskentelee asiakaspalvelussa ja etuuksien ratkaisussa, mutta kelalaisia on paljon myös erilaisissa suunnittelu- ja johtotehtävissä. Kela on myös työpaikka 600 IT-osaajalle, jotka kehittävät ja hoitavat Kelan tehtävien vaatimia laajoja tietojärjestelmiä.

Kela on luotettava työnantaja, joka joustaa tarvittaessa. Kela pitää hyvää huolta työntekijöistään, mikä näkyy myös henkilöstökyselyissä. Meillä joustetaan elämäntilanteiden ja erilaisten tarpeiden mukaan: opinto- ja vuorotteluvapaat sekä osittainen hoitovapaa ovat meillä arkipäivää. Nykyaikaiset järjestelmät mahdollistavat monelle kelalaiselle myös säännöllisen etätyön.

Kelalaiset kokevat työnsä mielekkääksi ja monipuoliseksi. Työyhteisön henki saa vuosittaisissa henkilöstökyselyissä hyvät pisteet. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Niihin kuuluu esimerkiksi kattava työterveyshuolto ja lounasetu. Lisäetuna on työn merkityksellisyys, suomalaisen hyvinvoinnin rakentaminen yhdessä mahtavan porukan kanssa.

Meillä voi toimia monipuolisissa tehtävissä ympäri Suomen. Tehtäväkenttämme on laaja, minkä vuoksi työllistämme eri alojen ammattilaisia. Koulutukseltaan kelalaiset ovat esimerkiksi sosionomeja, tradenomeja, yhteiskuntatieteiden maistereita, farmaseutteja, lääkäreitä ja juristeja. Tehtävien moninaisuus tarjoaa mahdollisuuden myös erilaisiin urapolkuihin.

Tuemme kouluttautumista. Kela tarjoaa mahdollisuuden erikoistua oman alan osaajaksi. Uusi työntekijä saa kattavan perehdytyssuunnitelman, ja henkilöstön kehittymistä ja kouluttautumista tuetaan työuran aikana.

Kehittyvä Kela on vetovoimainen. Suomalaisen sosiaaliturvan uudistaminen vaikuttaa väistämättä myös Kelassa, jossa uusia järjestelmiä ja palveluja kehitetään vauhdilla. Meille hakee töihin vuosittain yli 20 000 ihmistä. Sopisitko sinäkin meille töihin?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Terveydenhuollon palvelut
Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole