Skip to main content

Etuuskäsittelijä, vuorotteluvapaa

Yrityksen kuvaus:

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien uudistuva työpaikka, jossa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. Kela on savuton työpaikka.

Työn kuvaus:

Onko sinulle tärkeää saada päivittäisessä työssäsi aikaan jotakin merkityksellistä? Jos ihmisten auttaminen ja heidän arkensa turvaaminen kiinnostaa sinua, tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa.

Haemme Valtakunnalliseen perhekeskukseen Ouluun etuuskäsittelijää vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 1.2.2024 - 29.7.2024.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata ainoastaan TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit löytyvät TE-palveluiden sivuilta: Vuorotteluvapaa - TE-palvelut. Hakijan tulee itse varmistaa kelpoisuutensa TE-toimistosta vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Työssäsi käsittelet perhe-etuushakemuksia. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin puhelimitse sekä viesteillä.

Tarjoamme sinulle
- monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä mukavien työkavereiden seurassa, avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä
- lounasedun
- tukea liikunnan ja kulttuurin harrastamiselle
- laajan työterveyshuollon
- joustoa työajan sovittamiseen
palkan, joka on alkaen 2524 e/kk.

Odotamme, että sinulla on
- soveltuva ammatillinen tai ammattikorkeakoulututkinto ja kokemusta toimistotyöstä sekä hyvät valmiudet uuden oppimiseen
- tavoitteellinen ja tuloksellinen tapa työskennellä ja pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireisessäkin työtilanteessa
- palveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja joustava työote
- hyvät tietotekniset taidot ja viihdyt päätteellä tehtävässä työssä
erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Me Kelassa kehitämme henkilöstökokemustamme jatkuvasti. Panostamme itse- ja yhteisöohjautuvaan työhön ja arvostamme henkilöstöä. Teemme työtä monipaikkaisesti, mutta rakennamme myös yhteisöllisyyttä. Väestöliitto myönsi Kelalle 2021 Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen merkiksi siitä, että meillä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on sujuvaa.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus, niin katsotaan, voisimmeko tarjota sinulle mielekkään työn ja seuraavan askeleen urapolullasi. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 20.12.2023. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Katja Leiti puh 050 5506527, tai ryhmäpäällikkö Heli Toivanen puh 050 5512657 keskiviikkona 13.12.2023 klo 9-11 ja tiistaina 19.12. klo 14-16 välisenä aikana.

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme ja käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi voimme teettää valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen. Lisätietoja aiheesta löydät www.supo.fi.

Yhteystiedot: Kela Rekrytointipalvelut - +358206347792
Työpaikan osoite: Oulu, FI, 90100 Oulu
Palkkaus: Määritettävä
Työ alkaa: 01.02.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.12.2023 21:59
Jätä hakemus: https://kansanelakelaitos-kela-social-insurance-institutio.contactrh.com...
Ilmoitus jätetty: 01.12.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: cf74e434-9881-46a9-b2f4-4cdc66c7d15d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Etuuskäsittelijä, vuorotteluvapaa

Oulu
Pohjois-Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti