Skip to main content

Financial Controller

Oletko taloushallinnon asiantuntijana pohtimassa seuraavaa askeltasi? Toivoisitko työskenteleväsi  kansainvälisten asiakkaiden parissa? Haluaisitko tehdä mielekästä työtä, jonka arjessa yhdistyvät osaamisesi arvostaminen, laadukas asiakaspalvelu ja teknologian hyödyntäminen?

Meillä on nyt haussa 

Financial Controller

kansainväliseen yksikköömme Helsinkiin. Asiakkaamme ovat pääasiassa kansainvälisiä konserneja, joilla on Suomessa liiketoimintaa. Pääset työssäsi aistimaan eri toimialoja, yrityksiä, järjestelmiä ja ihmisiä. Talouden asiantuntijana arkesi koostuu nimettyjen asiakasyritysten Suomessa toimivien yhteisöjen ja sivuliikkeiden verotukseen, taloushallintoon ja tilinpäätöksiin liittyvistä kysymyksistä sekä asiakkaiden tukemisesta ja neuvonnasta.

Työskentelet meillä kansainvälisessä ympäristössä, jossa konsultoinnilla ja neuvonnalla on suuri rooli. Asiakkaamme arvostavat palvelua ja kielitaitoa sekä yhteistyön välittömyyttä ja ripeyttä. Saamme paljon hyvää palautetta asiakkailtamme erityisesti asiantuntemuksestamme, nopeudesta ja tehokkuudesta. Olemme asiakkaidemme Suomen taloustoimisto. 

Työtehtävät 

  • Kansainvälisten asiakkaiden neuvonta ja konsultointi
  • Taloushallintoon, tilinpäätöksiin, arvonlisäverotukseen ja verotukseen liittyvät kysymykset
  • Kansainvälisen konsernin edellyttämää raportointia 
  • Proaktiivinen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa mm. Suomen lainsäädännön edellyttämistä muutoksista
  • Yhteistyö Azetsin lakipalveluiden kanssa

Miksi Azetsille?

Olemme alan kasvava ja luotettava toimija ja asiantuntemuksemme näkyy paitsi asiakkaan tyytyväisyytenä, myös asiantuntijoidemme arjessa - meillä asiantuntijatyön perustukset ovat vankalla pohjalla ja panostuksemme mm. toimintamallien ja automatiikan kehittämiseen näkyvät työarjen sujuvuutena. Meiltä löytyvät myös arvostava ja kunnioittava ilmapiiri sekä luonnollisesti kattavat henkilöstöedut.

Työ on itsenäistä ja vastuullista, mutta teemme sitä yhteistyössä, toinen toisiamme tukien. Onnistumisiin saattelemme sinut pontevan perehdytyksen ja modernien työvälineiden avulla. Vankkumattomana tukena työssäsi ovatkin niin oman ja muiden tiimien osaavat ja kehityshenkiset asiantuntijat, kannustava esihenkilö kuin myös automaatioratkaisumme, jotka mahdollistavat sen, että voit keskittyä siihen, minkä parhaiten osaat. Ja sen voit tehdä joustavasti siellä, missä työt parhaiten sinulla sujuvat - arjessamme kun yhdistyvät sujuvasti etä- ja toimistopäivät. 

 

Keitä etsimme?

Etsimme joukkoomme osaajia, joilta löytyy sekä innostusta että jo useamman vuoden verran kokemusta monipuolisista kirjanpidon ja tilinpäätösten tehtävistä. Toivomme, että sinulla on soveltuvan koulutustaustan (esimerkiksi tradenomi tai kauppatieteiden maisteri) lisäksi vahva kielitaito: sujuva englantia ja suomi, ruotsi katsotaan eduksi. Katsomme eduksi myös konsernilaskennan osaamisen. Arvostamme erityisesti aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä positiivista energiaa, jota jaat tiimin kanssa! Tyytyväinen asiakas on sinulle kunnia-asia, ja sinulta löytyy asiakaspalveluhenkeä ja innokkuutta uuden oppimiseen. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja huolellinen tekijä, jolle laadukas lopputulos on tärkeää aikataulupaineista tai useista samanaikaisista tehtävistä huolimatta. 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit kuulemaan lisää tai haluat selvittää tiesi ammattitaitoiseen joukkoomme, otathan yhteyttä! Odotamme jo innolla, että saamme kuulla tarkemmin sinusta ja osaamisestasi! Hakemuksesi ja CV:si löytävät perille hakulinkistä - toivottavasti kuulemme sinusta jo pian, mutta viimeistään 14.9.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten pikaisiin kuulemisiin! 

Meistä ja avoimesta tehtävästä voit kysyä lisää soittamalla Niko Ruohoselle, p. 040 521 9176.

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti. Yli 7 500 asiantuntijaamme auttavat asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

 

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogimme Töissä talouhallinnon ammattilaisena tai Automaatiosta taloushallinnossa! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram@Facebook@LinkedIn@Twitter

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Financial Controller

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti