Skip to main content

Hallinnon kesätyöntekijä, varhaiskasvatus

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.06.2024- 30.6.2024 ja 1.8 -31.08.2024 (tai sopimuksen mukaan) 

Etsimme joukkoomme kesätyöntekijää!   

Oletko sinä etsimämme opiskelija, joka olet kiinnostunut tulemaan kesätöihin varhaiskasvatuksen kehittämispalveluiden yksikköön?  

Vantaan varhaiskasvatuksen kesätyöntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Me varhaiskasvatuksessa työskentelevät arvostamme lasta, perhettä ja lapsiperheiden hyvinvointia. Vantaan varhaiskasvatus tunnetaan osallistavasta ja kehittävästä työotteesta, verkostoyhteistyöstä, ketterästä uudistamisesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat toimintaamme.  Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. 

Tarjoamme yhdelle alan opiskelijalle mahdollisuuden tulla kesällä 2024 tekemään kahdeksi kuukaudeksi varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen liittyviä hallinnollisia töitä kanssamme. Työ ajoittuu kesäkuulle ja elokuulle. Kesätyöntekijän tehtävänä on avustaa asiantuntijoita hallinnollisissa tehtävissä. Palkkaamme mielellämme varhaiskasvatuksen alan opiskelijoita. Toivomme, että sinulle on kertynyt opinnoissa ja aikaisemmissa työtehtävissäsi monipuolisesti näyttöä taidoistasi.  

Kesätyöntekijänä osallistut varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen suunnittelu-, arviointi-, ja valmistelutehtäviin. Ne sisältävät työskentelyä sekä yksin että yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Työhösi liittyy myös arkistointiin liittyviä tehtäviä. Odotamme sinulta aktiivisuutta, myönteistä asennetta sekä työhön sitoutumista ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Jos sinulla on reipas työote, hyvät kirjalliset sekä tieto- ja viestintäteknologiset taidot, kiinnostusta ja alan koulutustakin, niin saatat olla etsimämme kesätyöntekijä! Tarjoamme sinulle oppimisen paikan, ammattilaisten tuen kehittymiselle ja monipuoliset työtehtävät.  

Ryhmä- ja yksilöhaastattelut järjestetään torstaina 7.3.2024 klo 8.30–11 välillä (yksilöhaastattelut heti ryhmähaastattelun jälkeen). Haastatteluun kutsuttaviin ollaan yhteydessä 5.3.2024.  

Vietä kokemusten kesä Vantaalla

Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja.

Meillä saat hyödyllistä kokemusta työelämästä ja luot tarpeellisia verkostoja tulevaisuutta varten. Pääset harjoittelemaan oikeita töitä - samoja hommia, mitä muutkin meillä tekevät. Arvostamme tuoreita näkemyksiä ja mukanasi tuomia uusia tietoja ja taitoja.

Käy kurkkaamassa Vantaan kesätyösivut ja lue kesätyöntekijöiden kokemuksista Vantaalla! 

Jätä hakemus jo tänään ja #Vantaudu kesätyölle!

Työsuhteen tietoja

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 1500–1900 eur/kk . Palkka määräytyy opintojen valmiusasteen mukaan.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuksen asiantuntija
Soile Granholm 040 630 8800
soile.granholm(at)vantaa.fi

Projektiasiantuntija
Sanna Hovi
040 683 4464
sanna.hovi(at)vantaa.fi

Kehittämispäällikkö
Katjamaria Halme
043 825 8522
katjamaria.halme(at)vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme.

Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 29.02.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hallinnon kesätyöntekijä, varhaiskasvatus

Vantaa
Kesätyö

Julkaistu 29.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti