Skip to main content

Kehittämisyhdistys SILMU ry on erikoistunut maaseudun kehittämiseen itäisellä Uudellamaalla. SILMU toimii yhdeksän kunnan alueella, mukaan lukien Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Pornainen, Pukkila, Porvoo ja Sipoo. SILMU toteuttaa paikallista maaseudun kehittämisohjelmaa Ideasta elinvoimaa, josta löytyy lisätietoja verkkosivuiltamme.

SILMUlla työskentelee tällä hetkellä neljä vakituista työntekijää, ja toimintaamme ohjaa vuosittain vaihtuva hallitus. Toimistomme sijaitsee Porvoon Tarmolassa.

Tehtävänkuvaus:
Hankeneuvoja neuvoo ja opastaa hankehakijoita mm. Leader-hankkeiden hakemiseen, toteuttamiseen ja maksatukseen liittyvissä asioissa. Tärkeä osa hankeneuvojan työtä on hyvän asiakaskokemuksen tarjoaminen, alueen asukkaiden aktivointi ja rahoitusmahdollisuuksista tiedottaminen. Tehtävät ovat monipuolisia aina neuvontatehtävistä tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Hankeneuvoja toimii myös hallituksen kokousten esittelijänä. Lisäksi hankeneuvoja toimii aktiivisesti mukana alueen kehittämistyössä ja yhdistyksen strategian toteuttamisessa. Hankeneuvoja työtehtäviin kuuluu myös yhdistyksen omien hankkeiden toteuttaminen ja muut yhdistystoiminnan avustavat tehtävät. Tehtävien hoitaminen edellyttää molempien kotimaisten kielten hyvää kirjallista ja suullista taitoa, sekä oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että sinulla on: alempi korkeakoulututkinto, hyvät IT-taidot, taloushallinnon osaamista, sujuva suomen ja ruotsin kielen taito (englannin kielen taito luetaan eduksi) sekä olet omatoiminen ja itseohjautuva.

Lisäksi arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, varsinkin kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Kokemus yritystoiminnasta on eduksi mutta ei välttämätön.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja siihen sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme eturivin paikan maaseudun kehittämiseen mahtavassa tiimissä. Työnantajana SILMU on joustava ja täällä pääset tekemään työtä, jolla on alueelle valtava merkitys. Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi kannustavassa työympäristössä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2800 - 3100 euroa kuukaudessa, joka määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen perusteella. Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen 12.5.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä, ja valitut hakijat kutsutaan haastatteluun.

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anette Vihanto p. 041 442 6602 keskiviikkona 24.4. klo 9-11, maanantaina 29.4. klo 15-17 ja torstaina 2.5. klo 13-15.
Työpaikan osoite: Veckjärventie 1, 06150 Porvoo
Palkkaus: 2800 - 3100 e/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/4b7ec689-5...
Ilmoitus jätetty: 18.04.2024 11:07
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4b7ec689-548b-427e-bfa5-8e5eeea9c664

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hankeneuvoja

Kehittämisyhdistys SILMU ry, Utvecklingsförening SILMU rf
Porvoo
Sipoo
Loviisa
07170 Pornainen
Askola
07600 Myrskylä
Mäntsälä
07810 Lapinjärvi
07560 Pukkila
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti