Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koordinaattori, investoinnit ja projektit

Company description:

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Loviisan voimalaitos on savuton työpaikka.

Olemme Fortumissa sitoutuneet rakentamaan monimuotoisia tiimejä, joissa jokainen voi tuntea yhteenkuuluvuutta, ja joissa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.

Me olemme Fortum

Fortumin energia rakentaa maailmaa, jossa ihmiset, yritykset ja luonto menestyvät yhdessä. Olemme yksi Euroopan puhtaimmista energiantuottajista ja toimintaamme ohjaavat kunnianhimoiset ympäristötavoitteet. Tuotamme ja toimitamme luotettavasti puhdasta energiaa ja autamme teollisuusasiakkaitamme vähentämään toimintansa hiilidioksidipäästöjä ja kasvamaan. Ydinliiketoimintamme Pohjoismaissa koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähköntuotannosta sekä sähkön ja kaukolämmön myynnistä kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Yhtiömme 5 000 työntekijälle tarjoamme turvallisen ja inspiroivan työympäristön. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. fortum.fi

Meillä Fortumissa työskentelee noin 750 ydinvoima-alan ammattilaista, joista noin 550 Loviisan voimalaitoksella. Fortumin omistama Loviisan ydinvoimalaitos on tuottanut luotettavasti sähköä jo yli 45 vuoden ajan. Vuonna 2022 Loviisassa tuotettiin yli 10% Suomessa sähköntuotannosta. Määrä vastaa lähes koko Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien sähkönkulutusta. Loviisalla on siis erittäin tärkeä rooli suomalaisessa energiantuotannossa.

Job description:
 

Etsimme nyt motivoitunutta Investointikoordinaattoria liittymään joukkoomme Fortumin Loviisan voimalaitokselle. Tehtävässä vastaat investointien päätös- ja laadunvarmistuskokousten käytännönjärjestelyistä ja koordinoinnista. Pääset kokoamaan investointiesityksiä, varmistamaan niiden laadun sekä laatimaan päätösasiakirjoja. Tämä rooli tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä ydinvoima-alan merkittävien investointiprojektien parissa ja kehittää osaamistasi dynaamisessa ympäristössä.

 

Tehtävästä

Investointikoordinaattorina vastaat Loviisan voimalaitoksen investointeihin liittyvien päätös- ja laadunvarmistuskokousten käytännönjärjestelyistä ja koordinoinnista. Tehtäviisi kuuluu kokouksessa käsiteltävien investointiesitysten kokoaminen, laadun tarkastaminen ja jakelu, sekä investointien päätösasiakirjojen laatiminen. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

 

Sinusta

  • Odotamme sinulta positiivista asennetta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Sinulla on erinomaiset organisointi- ja kommunikointitaidot sekä kyky työskennellä paineen alla
  • Koulutustaustasi on tehtävään soveltuva, esimerkiksi kaupallinen tai tekninen
  • Ydinvoimaosaaminen ja kokemus investointihankkeiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ydinvoima ympäristössä, jossa pääset osallistumaan merkittäviin investointiprojekteihin. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus ja kattavat työsuhde-edut, kuten joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön. Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja tarjoamme koulutuksia urasi tueksi.

 

Kiinnostuitko?
Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta ja haluat olla mukana rakentamassa yrityksemme tulevaisuutta, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.5.2024. Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, ota yhteyttä Petri Hakasaareen, soittamalla numeroon 040 485 4257 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun!

 

Salary To define
 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koordinaattori, investoinnit ja projektit

Loviisa
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti