Skip to main content

Hankintakoordinaattori

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Hankintakoordinaattori

Kielotie 14 A, 01030 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 13.05.2024 - 22.03.2025


Tartu tilaisuuteen! Nyt on mahtava tilaisuus oppia julkisten hankintojen ammattilaiseksi rennossa ja osaavassa kilpailutustiimissämme. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen neljänneksi suurimman kaupungin hankinnan palveluyksikössä, missä hankinnan prosessit ovat kunnossa ja kehittäminen on aidosti osa arkea. Työpaikkamme sijaitsee Tikkurilassa hyvien yhteyksien äärellä, modernissa toimitilassa Kielotie 14:ssa.

Huolehdit pienhankintojen kilpailuttamisesta sekä annat hankintoihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa kaupungin eri toimialoille. Työ on itsenäistä, mutta yksin sitä ei tarvitse tehdä, tiimissä sinua tukevat tarvittaessa hankinta-asiantuntijat, hankintalakimiehet ja hankintapäällikkö. Menestyt tehtävässä varmasti, mikäli olet työstäsi innostunut, asiakaspalveluhenkinen ja ongelmanratkaisukykyinen tiimipelaaja.  

Hankintakoordinaattorina vastuualueellesi kuuluvat:

  • Pienhankintojen kilpailuttaminen
  • Pienhankintoihin liittyvä neuvonta ja tuki
  • Pienhankintoihin liittyvien asiakirjapohjien laatiminen ja ylläpito

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8150 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto, esim. tradenomi (AMK) tai insinööri (AMK)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvä suomen kielen taito

Luemme eduksi: Kokemuksen hankinnoista / julkisista hankinnoista Projektinjohtotaidot Kokemuksen Cloudia kilpailuttamis- ja sopimuksenhallintajärjestelmästä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2935,37
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Hankintapäällikkö

Koskinen Juha

0405935421

[email protected]
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 17.04.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hankintakoordinaattori

Vantaa
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 17.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti