Skip to main content

Harjoittelija MTK:n Brysselin toimistoon syksyn 2024 ja kevään 2025 jaksoille

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry edustaa maaseudun ammattilaisia, jotka hyödyntävät uusiutuvia luonnonvaroja kestävästi ja taloudellisesti. MTK huolehtii suomalaisten viljelijöiden, perhemetsätalouden ja maaseutuyrittäjien edunvalvonnasta ja elämisen mahdollisuuksista. Meillä työskentelee noin 90 maaseudun puolestapuhujaa. Toimintaamme voit tutustua lisää www.mtk.fi.

Tarjoamme opintojen loppuvaiheessa olevalle EU-asioista kiinnostuneelle ja EU-uraa suunnittelevalle korkeakouluopiskelijalle tai vastavalmistuneelle mahdollisuuden harjoitteluun Brysselissä.


Kaksi harjoittelijaa Brysselin toimistolle
, syksyn 2024 ja kevään 2025 jaksoille


Brysselin toimistomme tehtävänä on suomalaisten maanviljelijöiden, metsänomistajien sekä maaseudun etujen valvominen Euroopan unionissa. Ajamme eteenpäin Suomea ja jäsentemme etuja koskevia asioita Euroopan unionin lainsäädännössä ja kansainvälisissä sitoumuksissa. Brysselin toimiston edunvalvontatyö alkoi jo syksyllä 1991. Keskeisiä vaikuttamisen kohteita Brysselissä ovat EU:n toimielimet, erityisesti komissio, neuvosto ja Euroopan parlamentti. Olemme mukana valmistelemassa EU-maiden viljelijä- ja maatalousosuuskuntien järjestöjen Copan ja Cogecan linjauksia ja kannanottoja. Pidämme yhteyttä Brysselissä toimiviin sidosryhmien verkostoihin.


Harjoittelijana olet osa MTK:n Brysselin ryhmää. Tehtäviisi sisältyy mm. ajankohtaisen politiikka- ja lainsäädäntövalmistelun seurantaa ja raportointia. Osallistut Copa-Cogecan työryhmien kokouksiin sekä Euroopan parlamentin ja sen valiokuntien työn seurantaan ym. tilaisuuksiin.


Tehtävässä menestymiseen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito sekä maa- ja metsätalouden tuntemus on tehtävässä eduksi. Kirjoittaminen on sinulle sujuvaa ja helppoa. Osaat toimia osana Brysselin tiimiämme, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja haluat kehittää omaa osaamistasi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua läheltä EU:n toimintaan ja päätöksentekoon sekä eurooppalaisten viljelijäjärjestöjen ja maatalousosuuskuntien edunvalvontaan Brysselissä.


Palkkaamme vuosittain harjoittelijan sekä syys- että kevätkaudelle. Harjoittelun kesto on viisi kuukautta. Syksyn harjoittelujakso alkaa 1.9.2024 ja kevään harjoittelujakso 1.2.2025. Hakuaika kevään 2024 ja syksyn harjoittelujaksoille päättyy 16.6.2024. Ilmoitathan hakemuksessasi kummalle jaksolle haet.

Harjoittelupaikkana on MTK:n, SLC:n ja Pellervon yhteinen Brysselin toimisto EU-kortteleissa (Rue Treves 61, B-1040 BRUSSELS, BELGIUM), jossa tarjoamme modernin työskentely-ympäristön. Esihenkilönäsi toimii MTK:n Brysselin toimiston johtaja Hanna Leiponen-Syyrakki. Häneltä voit kysyä lisätietoja harjoittelupaikasta sähköpostitse [email protected].

Rekrytoinnin tietosuojaselosteemme löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Harjoittelija MTK:n Brysselin toimistoon syksyn 2024 ja kevään 2025 jaksoille

Bryssel
Harjoittelija

Julkaistu 21.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti