Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Henkilöstöpäällikkö, E. Helaakoski Oy

E. Helaakoski Oy on Suomen suurimpia nostopalveluyrityksiä. Se on toiminut nostoalalla vuodesta 1958 ja vuosikymmenten kokemuksen ansiosta palvelut ovat laadultaan ensiluokkaisia ja työntekijät ammattitaitoisia. Nostotöiden turvallisuus ja korkea laatu ovat toiminnan kulmakiviä. Työt tehdään huippukalustolla turvallisuus- ja laatujärjestelmää noudattaen. Asiakkaat ovat pääasiassa teollisuudessa ja rakennusalalla pohjoismaissa ja Baltiassa. Kalustoon kuuluu noin sata nosturia ja laaja valikoima myös muuta nostokalustoa. Toimipisteet sijaitsevat Raahessa (pääkonttori), Oulussa, Kokkolassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Porvoossa. Työntekijöitä yrityksellä on noin 130 ympäri Suomen.

E. Helaakoskella osaavaa, sitoutunutta ja hyvinvoivaa henkilöstöä pidetään yrityksen tärkeimpänä voimavarana ja yksi strateginen linjaus onkin panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen.

Haemme asiakkaallemme E. Helaakoskelle suorarekrytointina HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ uutena perustettavaan tehtävään vastaamaan henkilöstöasioista ja niiden kehittämisestä.

Tarjolla on vaikuttava ja keskeinen tehtävä yrityksessä, jossa paitsi ymmärretään hyvinvoivan henkilöstön ja vastuullisen liiketoiminnan merkitys, ollaan myös valmiita kohdentamaan resursseja niihin. Tavoitteena on, että jokainen työntekijä kokee tulevansa kuunnelluksi ja arvostetuksi.

Etsimme henkilöstöalan ammattilaista, joka rautaisella asiantuntijuudellaan tukee koko henkilöstöä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Odotamme sinulta strategista näkemystä henkilöstötyöhön ja liiketoimintaan. Edellytämme monipuolista kokemusta henkilöstöasioista ja niiden johtamisesta sekä erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Olet taitava ihmisten kohtaamisessa ja hoidat haastavatkin tilanteet jämäkästi inhimillisyyttä ja empatiaa unohtamatta.

Tehtävänkuva rakentuu seuraavista vastuualueista:

  • Henkilöstöasiat ja niiden johtaminen
  • Esihenkilöiden konsultointi ja tuki
  • Työhyvinvointi ja työtyytyväisyys sekä niiden kehittäminen
  • Henkilöstön osaamisen vahvistaminen
  • Työnantajamielikuvan edistäminen
  • Lainsäädäntö- ja TES-tuntemus
  • Työsuhdeasiat, kuten työsopimukset, yhteistyö työterveyshuollon kanssa ja työsuhteiden muutostilanteet
  • Sisäinen ja ulkoinen rekrytointi

Tehtävässä on etätyömahdollisuus, mutta etenkin tutustumis- ja perehtymisvaiheessa edellytetään läsnäoloa Raahen toimistolla. Tehtävänkuvaan kuuluu ajoittaisia käyntejä yrityksen eri toimipisteissä, joten edellytämme matkustusvalmiutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja palkka on neuvoteltavissa, palkkatoive pyydetään esittämään haastattelussa. Työsuhde on vakituinen ja sisältää kattavat henkilöstöedut.

Voit jättää hakemuksesi tehtävään oheisesta linkistä. Liitäthän mukaan myös CV:n.

Rekrytoinnista vastaa henkilöstökumppani Go On Raahe. Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Heidi Leppäkariin: 045 261 4955, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti