Skip to main content

Hissiasentaja Tampereelle

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme kokenutta hissien asentajaa Tampereelle! 

Yritys huoltaa ja myy hissejä, liukuovia, kuormaussiltoja ja nosto-ovia erilaisiin tarkoituksiin Pirkanmaan alueella. 

Käytännössä työssä tehdään pääasiassa henkilöhissien huoltoja ja asennuksia, sekä erilaisia ovien ja invahissien huoltoja. Yritys hakee pitkäaikaista ja vakituista työntekijää tiimiinsä. Toivomme hakijalta muutaman vuoden kokemusta kyseisistä töistä, sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. 

B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on lähes välttämätöntä kohteiden välillä liikkumiseen. 

Töitä tehdään arkisin ma - pe ja palkkaus sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti